reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Masz super teściowa. Moja ani jednego pampersa żadnemu dziecku nie kupiła. Nie mówiąc o innych rzeczach..

U mnie nawet moja mama ani jednej paczki nie przyniosła :-p teściowa też nie przysłała ale za to proszki, chusteczki i takie tam.
Moi rodzice tylko dali kasę na narodziny i stwierdzili że odwalili obowiązek :D
No i trochę używanych ciuchów z pchliego targu.
I już przeżywają że tyle kasy teraz na święta na prezenty wydawać będą musieli, bo 2 wnuczki dochodzą :confused2:

Hej. Nie śpię.
Karmienie 2:20, 4:40
Teraz jeszcze śpi Kluska.

@GoJ też lubię święta.
Jedyne co mi psuje nastrój to reklamy zabawek dla dzieci .
Puszczają po każdej bajce po 20 reklam i zwyczajnie do orzygania.
Zwykłe tam reklamy lubię. Np z Play już sobie śpiewają Driving home for Christmas .... I coca cola mnie też zawsze cieszy :)
Ale już na kanałach dziecięcych to jest zero magii a 100% nagonki
W zeszłym roku reklamowali kucyka co żre jabłko i śpiewa piosenki za jedyne 700zl . Wiem bo z ciekawości sprawdziłam :o
Albo pociąg LEGO dwa lata temu za bagatela prawie 600 PLNów i mi się Bartek na to uparł i weź wytłumacz że to połowa moich miesięcznych dochodów... Ale te reklamy magiczne poniekąd to lubię. Choć jeszcze CocaColi chyba nie puszczają bo nie widziałam :-D

Hejka wszystkim.

Nie wdzięczna praca kierowcy i do tego niebezpieczna [emoji852]️ Mojego męża dziś w nocy pobili bo usłyszał że dobierają mu się do baku i wyszedł z auta [emoji24] ma podbite oko i poobdzieraną twarz [emoji24] Zawsze się o niego martwię, proszę go by dzwonił, ryzyko wypadku duże a tu pobicie [emoji45] Na szczęście nic więcej mu nie jest poza oczywiście nerwami i strachem jaki musiał przejść ale do domu nie chce zjechać [emoji45]
Sorki że tak z rana pisze o problemach, leżę w łóżku i ryczę [emoji24][emoji24][emoji24] Zrąbany dzień będzie [emoji852]️[emoji852]️[emoji852]️

Berek. Wstałam jak zawsze o 5:00 ale z braku starszych do wykarmienia, psa do wyprowadzenia oporządziłam Mikiego i poszliśmy spać..

Powoli dostaję to co co roku na święta czyli PIER...LCA.
Jeszcze Bartka urodzin nie zaliczyłam a mnie się już święta marzą :-D
Ja już też nie mogę się doczekać :)
Już małemu kupiłam w pepco świąteczne skarpetki i body - My first Christmas :)

Masz super teściowa. Moja ani jednego pampersa żadnemu dziecku nie kupiła. Nie mówiąc o innych rzeczach..
Moja małemu kupuje pampersy co wizytę i dała u 500 zł jak się urodził . Ale zająć się nim nie zajmie , bo jak tylko mały coś marudzi to zaraz problem i tylko patrzy żeby odłożyć i pojechać . I gada jaki to on jest niegrzeczny i ze nauczyłam go na rękach - To mnie tak wkurza że mam jej dość.

Hejka wszystkim.

Nie wdzięczna praca kierowcy i do tego niebezpieczna [emoji852]️ Mojego męża dziś w nocy pobili bo usłyszał że dobierają mu się do baku i wyszedł z auta [emoji24] ma podbite oko i poobdzieraną twarz [emoji24] Zawsze się o niego martwię, proszę go by dzwonił, ryzyko wypadku duże a tu pobicie [emoji45] Na szczęście nic więcej mu nie jest poza oczywiście nerwami i strachem jaki musiał przejść ale do domu nie chce zjechać [emoji45]
Sorki że tak z rana pisze o problemach, leżę w łóżku i ryczę [emoji24][emoji24][emoji24] Zrąbany dzień będzie [emoji852]️[emoji852]️[emoji852]️

Jejku pisz i się nie przejmuj! Przecież wiadomo, ze musiało to Tobą wstrząsnąć !
Masakra- co za lidzie:(
Dobrze, ze nic poważnego się noe stało ..

reklama
Ja już też nie mogę się doczekać :)
Już małemu kupiłam w pepco świąteczne skarpetki i body - My first Christmas :)

Mój wczoraj dostał w prezencie świąteczne Body na rozm ...86!! To za rok będą na święta :p
I fajny sweterek ale tez z kolei 68.. a on dopiero 62 zaczyna ale może jeszcze dorośnie

Do góry