reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Masz super teściowa. Moja ani jednego pampersa żadnemu dziecku nie kupiła. Nie mówiąc o innych rzeczach..

U mnie nawet moja mama ani jednej paczki nie przyniosła :-p teściowa też nie przysłała ale za to proszki, chusteczki i takie tam.
Moi rodzice tylko dali kasę na narodziny i stwierdzili że odwalili obowiązek :D
No i trochę używanych ciuchów z pchliego targu.
I już przeżywają że tyle kasy teraz na święta na prezenty wydawać będą musieli, bo 2 wnuczki dochodzą :confused2:

Hej. Nie śpię.
Karmienie 2:20, 4:40
Teraz jeszcze śpi Kluska.

@GoJ też lubię święta.
Jedyne co mi psuje nastrój to reklamy zabawek dla dzieci .
Puszczają po każdej bajce po 20 reklam i zwyczajnie do orzygania.
Zwykłe tam reklamy lubię. Np z Play już sobie śpiewają Driving home for Christmas .... I coca cola mnie też zawsze cieszy :)
Ale już na kanałach dziecięcych to jest zero magii a 100% nagonki
W zeszłym roku reklamowali kucyka co żre jabłko i śpiewa piosenki za jedyne 700zl . Wiem bo z ciekawości sprawdziłam :o
Albo pociąg LEGO dwa lata temu za bagatela prawie 600 PLNów i mi się Bartek na to uparł i weź wytłumacz że to połowa moich miesięcznych dochodów... Ale te reklamy magiczne poniekąd to lubię. Choć jeszcze CocaColi chyba nie puszczają bo nie widziałam :-D

Hejka wszystkim.

Nie wdzięczna praca kierowcy i do tego niebezpieczna [emoji852]️ Mojego męża dziś w nocy pobili bo usłyszał że dobierają mu się do baku i wyszedł z auta [emoji24] ma podbite oko i poobdzieraną twarz [emoji24] Zawsze się o niego martwię, proszę go by dzwonił, ryzyko wypadku duże a tu pobicie [emoji45] Na szczęście nic więcej mu nie jest poza oczywiście nerwami i strachem jaki musiał przejść ale do domu nie chce zjechać [emoji45]
Sorki że tak z rana pisze o problemach, leżę w łóżku i ryczę [emoji24][emoji24][emoji24] Zrąbany dzień będzie [emoji852]️[emoji852]️[emoji852]️

Berek. Wstałam jak zawsze o 5:00 ale z braku starszych do wykarmienia, psa do wyprowadzenia oporządziłam Mikiego i poszliśmy spać..

Powoli dostaję to co co roku na święta czyli PIER...LCA.
Jeszcze Bartka urodzin nie zaliczyłam a mnie się już święta marzą :-D
Ja już też nie mogę się doczekać :)
Już małemu kupiłam w pepco świąteczne skarpetki i body - My first Christmas :)

Masz super teściowa. Moja ani jednego pampersa żadnemu dziecku nie kupiła. Nie mówiąc o innych rzeczach..
Moja małemu kupuje pampersy co wizytę i dała u 500 zł jak się urodził . Ale zająć się nim nie zajmie , bo jak tylko mały coś marudzi to zaraz problem i tylko patrzy żeby odłożyć i pojechać . I gada jaki to on jest niegrzeczny i ze nauczyłam go na rękach - To mnie tak wkurza że mam jej dość.

Hejka wszystkim.

Nie wdzięczna praca kierowcy i do tego niebezpieczna [emoji852]️ Mojego męża dziś w nocy pobili bo usłyszał że dobierają mu się do baku i wyszedł z auta [emoji24] ma podbite oko i poobdzieraną twarz [emoji24] Zawsze się o niego martwię, proszę go by dzwonił, ryzyko wypadku duże a tu pobicie [emoji45] Na szczęście nic więcej mu nie jest poza oczywiście nerwami i strachem jaki musiał przejść ale do domu nie chce zjechać [emoji45]
Sorki że tak z rana pisze o problemach, leżę w łóżku i ryczę [emoji24][emoji24][emoji24] Zrąbany dzień będzie [emoji852]️[emoji852]️[emoji852]️

Jejku pisz i się nie przejmuj! Przecież wiadomo, ze musiało to Tobą wstrząsnąć !
Masakra- co za lidzie:(
Dobrze, ze nic poważnego się noe stało ..

reklama
Ja już też nie mogę się doczekać :)
Już małemu kupiłam w pepco świąteczne skarpetki i body - My first Christmas :)

Mój wczoraj dostał w prezencie świąteczne Body na rozm ...86!! To za rok będą na święta :p
I fajny sweterek ale tez z kolei 68.. a on dopiero 62 zaczyna ale może jeszcze dorośnie

Do góry