Cześć dziewczyny.
Wiciowamama trzymaj się ciepło. Do świąt szybko minie- zobaczysz. Z tym bólem nie doczytałam wcześniej, ale bierzesz coś?
Gosia super fotka. Nie wiem co napisać z tym starszakiem? Mi nie do końca metody nauczycieli pasują, ale u was szczególną sytuacja to pewnie uzasadnione.. cierpliwości..
Ania dużo ciekawych rzeczy się od Ciebie dowiaduje.. wydawałoby się że Miłosz fajnie przybiera itp.. a tu anemia i hematolog.. dobrze ze czujna jesteś.. i na anemika on nie wygląda. Zastanawiam że nad pobraniem krwi dla Klaudi i? Ale nie mam podstaw za bardzo, u nas grupy krwi abrh+ i brh+ Klaudia fajnie przybiera, teraz już te jej płacze łatwiej ocenić czego chce.. ja też byłam taka płaczliwa i niedogodzona. Moja mama nawet mówi na nią "mała renatka" i mówi że to marudzenie u mnie naprawdę długo trwało.. w sensie lat..
U nas wczoraj średni dzień był.. niby mąż zabrał mnie (nas z klaudia) na zakupy żebym sobie coś na jutrzejsze imieniny wybrała, i Klaudia spała jak ja przymierzałam- to już jak wróciliśmy musiała odreagować wizytę w centrum handlowym.. ona z tych wrazliwcow więc spodziewałam się. Wyła ponad 2 godziny.. w tym czasie wróciła teściowa z Dawidem z basenu ( ostatnio ja zatrudniłam, żeby młody nie miał przerwy w lekcjach) i okazało się że gogle, czepek i kąpielówki zgubiła.. no już się sama rozpłakałam. Gogle i czepek mial dobrych firm- drogie i jego ulubione, kapielowki 3 razy na sobie i nie mam drugich w tym rozmiarze, wszystkie za małe.. teściowa niby tam wróciła, ale nie znalazła.. młody to wiem że nie ogarnia.. i teraz nie mam jak skompletować ta wyprawkę bo znów musiałabym gdzieś do sklepów, i nie wiem czy brać tą teściową? Czy ona będzie chciała itp. A nie mam jak inaczej go wozić bo mąż absolutnie przeciwny ( no comment) tym lekcjami, a z Klaudia na tyle sam nie zostanie. Dawid kocha basen..
Może z Klaudia bym zaryzykowała, ale ona jeszcze 2 miesięcy nie ma..
Dzisiaj jedziemy do moich rodziców. Pierwsza wyprawa mojej księżniczki do dziadków. Tak to oni przyjezdzali.. zobaczymy jak wytrzyma 1,5 coś w aucie?