reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja też będę prasować koszule dla chłopców . Ale jak pójdą spać.
Ulka wykąpana i nacycana. Śpi
Ja bie wiem bo K. nie kazali na galowo ale za to dla B. mam galowy plus normalny i jeszcze kimono :baffled: na jutro.
A nie wiem chyba się nie chwaliłam KACPER zdobył SREBRNY MEDAL w zawodach sportowych międzyszkolnych.

reklama
Udalo mi sie uchwycic malego na brzuchu jak nie marudzil te 30 sekund [emoji1]
IMG_8560.JPG

Siema ciotki! A to my oboje
IMG_8548.JPG

Co to jest za skrzacik [emoji1]

Załączniki

• IMG_8560.JPG
    IMG_8560.JPG
    305,1 KB · Wyświetleń: 344
  • IMG_8548.JPG
    IMG_8548.JPG
    416,5 KB · Wyświetleń: 347
To jest jakieś chore, trochę dużo u ciebie a na co idzie? A gdzie chemia, kosmetyki, ubranka??? Aha pampersy
No nie codziennie to samo kupuję przecież ;) mówię średnio 50 na dzień. Bo pieluchy bo apteka bo jedzenie bo chemia bo kosmetyki. Ja nie mówię już ile na rachunki idzie. Ubrania. Buty... Teraz to co rusz coś do domu bo w sumie zaczynamy z pustymi rękami... Tyle co kilka talerzy każdy z innej parafii czy kubki jakie tam mieliśmy itp. Trochę prowizorka.Więc jak co w promocji wpadbie a potrzebne to się kupuje... A teraz S. Nie pracuje to czuć jak cholera brak kasy. Żarcie to po taniości ale gazu nie ma to 3x drożej wychodzi żeby coś ciepłego na obiad było szczególnie że mikrofala wyzionęła ducha. Teraz to chyba zaopatrzę się w jaką kuchenkę elektryczną żeby choć obiasd ugotować normalny...

No nie codziennie to samo kupuję przecież ;) mówię średnio 50 na dzień. Bo pieluchy bo apteka bo jedzenie bo chemia bo kosmetyki. Ja nie mówię już ile na rachunki idzie. Ubrania. Buty... Teraz to co rusz coś do domu bo w sumie zaczynamy z pustymi rękami... Tyle co kilka talerzy każdy z innej parafii czy kubki jakie tam mieliśmy itp. Trochę prowizorka.Więc jak co w promocji wpadbie a potrzebne to się kupuje... A teraz S. Nie pracuje to czuć jak cholera brak kasy. Żarcie to po taniości ale gazu nie ma to 3x drożej wychodzi żeby coś ciepłego na obiad było szczególnie że mikrofala wyzionęła ducha. Teraz to chyba zaopatrzę się w jaką kuchenkę elektryczną żeby choć obiasd ugotować normalny...
No ale na gaz nie powinno się długo czekać? Ja też kiedyś zlatawialam i szybko było... Jak Ci dadzą wyrównanie to odzyjesz zrób listę zakupów :)

A robisz mężowi dalej te zastrzyki? Dużo mu jeszcze zostało?

reklama
Do góry