U mnie to samo. Chociaż moja wieś spora i mieszkam tu od urodzenia ale jakoś tak pusto. Dużo nowych ludzi których totalnie nie znam.Fajne takie wyjścia
Ja żeby wyjść na spacer między ludzi najpierw musiałabym pojechać samochodem do miasta .
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Masz spust
A bo młode jak zwykle :chce to ,chce to ... a potem : już nie mogę ... a ja nie uznaje wyrzucania jedzenia
Czyli tak j7ak ja robisz za śmietnik i dożywiasz się resztkami -A bo młode jak zwykle :chce to ,chce to ... a potem : już nie mogę ... a ja nie uznaje wyrzucania jedzenia
kasiaczek89pl
Czyli tak j7ak ja robisz za śmietnik i dożywiasz się resztkami -
Nooo na to wychodzi. Następnym razem głodują to się naucza
Poczekaj jak Miśkowi jeść normalnie zaczniesz dawać będziesz na zimnych resztkach jechaćNooo na to wychodzi. Następnym razem głodują to się naucza
KatarzynaCarmen
WOW jaki on duży [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33]Mój brat kupił małemu strój szlachcia
kasiaczek89pl
Poczekaj jak Miśkowi jeść normalnie zaczniesz dawać będziesz na zimnych resztkach jechać
Nie nie to tylko na wyjściu tak . W domu siedzą aż skończą
18grudzien
To faktycznie hujowy dobrze ze juz go koniec EhhhhZaczęło się od tego że zaspałam więc wszystko w biegu.
Mikiemu w to graj bo jojczał i utrudniał i tak trudną syt. Nie miałam czasu ściągnąć mleka więc targałam go ze sobą. Kierowca autobusu gdy wysiadałam nie opuścił pojazdu i gdyby nie pasażerowie wózek stanąłby dęba bo przednie koła wpadły między krawężnik a autobus... Potem pojechałam załatwić pakiet PiG. Musiałam poczekać do otwarcia galerii 15 minut. A gdy doszłam do punktu PGNiG tuż przede mną do stanowiska usiadła jakaś baba. A drugie stanowisko otwierali o 10:00. 40 minut czekałam na moją kolej. I dowiedziałam się że nic nie załatwie bo papiery od MST Warszawy które dała mi administracja są NIEWAŻNE. Miki obudził się jak tylko doszłam do przystanku. Głodny i wk..ny. Karmiłam go w autobusie. Stałam w gigantycznym korku na Marynarskiej. Takim że para która wysiadła na PKP Służewiec pieszo z wózkiem doszła do Postępu szybciej niż ja tym autobusem. Poszłam do Galerii Mokotów do Inogi. Ale noe miałam umowy najmu. Za ostatnie 4zł kupiłam bułki. Wróciłam do domu. Posiedziałam chwilę. I abarot. Do Inogi już z dokumentami i znów problem bo papiery od MST Warszawy powinny być inne. Więc zamiast 10 minut znów spędziłam ze 40. I tak... Taki mam za..sty dzień. A kasę co miałam dostać z OPSu Pani wysłała tzn. powiedziała "to w takim razie wysyłam" 6.XI i jeszcze jej nie mam a mi potrzebna.
reklama
18grudzien
Ale żarcia! Też bym się tak nafutrowala ale żeby mi nikt nie przeszkadzal najlepiej!My byliśmy w parku znaczy w jordanku. Spoko było. Mały cycal raz a tak to leżał we wózeczku , matka zdążyła pochłonąć hamburgera,1/3 frytek ze stripsami, trochę czekoladek i kawę i pół gofra. I to są jedyne minusy tego wyjścia