18grudzien
Fanka BB :)
Ja też nie uznaje....A bo młode jak zwykle :chce to ,chce to ... a potem : już nie mogę ... a ja nie uznaje wyrzucania jedzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie uznaje....A bo młode jak zwykle :chce to ,chce to ... a potem : już nie mogę ... a ja nie uznaje wyrzucania jedzenia
Ja bym dała...No i.malutka trochę poplakuje gorączki nie ma ale pewnie ja boli .. i teraz nie wiem czy walnąć jej tego czopka ?
Teraz śpi jak wstanie to jej dam tylko jak jej to zaaplikuje mam nadzieję że nie będzie panikiJa bym dała...
Dlatego ja miałam syrop p.bólowy i p.gorączkowy i profilaktycznie dałam zaraz po przyjściu do domu a potem wg. potrzebyTeraz śpi jak wstanie to jej dam tylko jak jej to zaaplikuje mam nadzieję że nie będzie paniki
Dobrze po zaaplikowaniu przytrzymać przez chwilę pośladki razem złączone, bo lubi wyskoczyćTeraz śpi jak wstanie to jej dam tylko jak jej to zaaplikuje mam nadzieję że nie będzie paniki
Ja też dałam synowi czopka po szczepieniach , nie miał gorączki ale marudził i płakał . Mój nawet nie poczułTeraz śpi jak wstanie to jej dam tylko jak jej to zaaplikuje mam nadzieję że nie będzie paniki
No 50 zł dziennie u Nas to w sumie minimumKurde no małym płakał dziś no, on nie lubi u nikogo siedziec najlepiej w domu w swoich smrodzie ehhh i za żarciem jest bardzo no nie poczeka ani chwili histeria za mlekiem nawet nie czerpie przyjemności z kapania bo drze się za żarciem.....
Galowe stroje wyprasowane jeszcze tylko kapanie, głowy umyć kolacja i mogą iść spać a ja z nimi....
Już niedługo grudzień boję się tego miesiąca bo z kasą krucho czy wy też widzicie różnice w cenach w sklepie? Ja mam wrażenie że mając 100zl lepiej nie wchodzić a jak już to na obiad nic się nie dokupi...
Mój też wykąpany, nacycany ale odstawia jakieś cyrki . Fajnie jakby zechciał wziąć przykład z forumowej koleżankiJa też będę prasować koszule dla chłopców . Ale jak pójdą spać.
Ulka wykąpana i nacycana. Śpi
A jakie czopki macie? Dajecie cały czy pół?Ja też dałam synowi czopka po szczepieniach , nie miał gorączki ale marudził i płakał . Mój nawet nie poczuł