reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Moja dziś dużo śpi. Aż się boję wieczoru, a chce iść na 18 na przedstawienie do szkoły do starszaka..

Jeszcze pralka nie chce prać i pokazuje jakiś błąd. Oczywiście pod koniec prania i cała załadowana. Wrrr

Adell cudnie wygląda synek:)
Dziękuję :)
Oby Klaudia w nocy też chciała ładnie spać :)

reklama
Dopiero wrocilam :) fajnie, tylko jako jedyna nie znalam jeszcze układu, więc czułam się jak pokraka [emoji14]
Za to mam wyniki Miłosza i tak jak przypuszczalam, ma duza anemię, także jutro do pediatry po receptę na zelazo. Tarczyca na szczęście ok.
Kuźwa fajne takie tańce u nas chyba czegoś takiego nie ma..
Jutro też ogarniam jakiś temat Zumby czy coś takiego bo umrę w domu z otyłości, i do tego wyląduje w psychiatryku bo gadam tylko z psami i dzieckiem ..

My byliśmy w parku znaczy w jordanku. Spoko było. Mały cycal raz a tak to leżał we wózeczku , matka zdążyła pochłonąć hamburgera,1/3 frytek ze stripsami, trochę czekoladek i kawę i pół gofra. I to są jedyne minusy tego wyjścia

Kuźwa fajne takie tańce u nas chyba czegoś takiego nie ma..
Jutro też ogarniam jakiś temat Zumby czy coś takiego bo umrę w domu z otyłości, i do tego wyląduje w psychiatryku bo gadam tylko z psami i dzieckiem ..
Oj tak trzeba czasem wyjść do ludzi :)
Ileż można siedzieć w domu tylko z dzieckiem to na glowe można dostać .
Ja już się umówiłam że znajomą fizjo żeby mi zrobiła porządny masaż karku i ramion . Normalnie czuje jakie mam spięte mięśnie .

Ma predyspozycje ze względu na nasz konflikt serologiczny, a ostatnio więcej śpi i mniej je. Niestety ostro poleciała ta morfologia, konsultowałam ze znajomą onkolog i kazała iść już jutro do pediatry i brać skierowanie do hematologa.
Jej to faktycznie musisz kontrolować Miłka.
Dobrze że jesteś taka czujna :).

My byliśmy w parku znaczy w jordanku. Spoko było. Mały cycal raz a tak to leżał we wózeczku , matka zdążyła pochłonąć hamburgera,1/3 frytek ze stripsami, trochę czekoladek i kawę i pół gofra. I to są jedyne minusy tego wyjścia
Fajne takie wyjścia :)
Ja żeby wyjść na spacer między ludzi najpierw musiałabym pojechać samochodem do miasta .

reklama
Do góry