reklama
Angelika89
Fanka BB :)
ja chyba mam kolejny kryzys laktacyjny, bo mlody co chwila wisi na cycku, a lakatatorem jednorazowo sciagam 40 ml..
Dziewczyny już kiedyś pytałam o torebki jakich używacie wychodząc z maluchami. Szukam czegoś pojemnego ale niekoniecznie dedykowanego dla mam. Czegoś co mogę nosić normalnie a w razie wyjścia z maluchem po prostu dopasować kilka rzeczy jego.
Miała może któraś z Was torbę/worek Mana Mana? Pojemna jest na pewno plus pasek że można jak listonoszke nosić a to plus przy dziecku bo czasem wolne ręce są potrzebne ale czy nada się? Czy w środku bez masy przegródek nie wytworzy się bajzel?
Torbę do wózka mam ale to typowa wózkowa aja z wózkiem to na spacery w pobliżu domu a na przykład przychodnia zakupy itp to już autem a maluch w foteliku/nosidle więc szukam czegoś nie typowo wózkowego.
Link do: Torba damska z tkaniny zamszowej Worek Mana Mysza Czarna
Co myślicie?
Miała może któraś z Was torbę/worek Mana Mana? Pojemna jest na pewno plus pasek że można jak listonoszke nosić a to plus przy dziecku bo czasem wolne ręce są potrzebne ale czy nada się? Czy w środku bez masy przegródek nie wytworzy się bajzel?
Torbę do wózka mam ale to typowa wózkowa aja z wózkiem to na spacery w pobliżu domu a na przykład przychodnia zakupy itp to już autem a maluch w foteliku/nosidle więc szukam czegoś nie typowo wózkowego.
Link do: Torba damska z tkaniny zamszowej Worek Mana Mysza Czarna
Co myślicie?
KatarzynaCarmen
U nas też d dziecko jest zainteresowane bard z jej otoczeniem niż mataMiki nawet maty nie ma. Ma 3 książeczki kontrastowe plus karty. Grzechotek nie mamy. A no i tego Liska z Pepco. Szczerze nie widzę sensu póki co mu kupować bo woli gapić się w okno czy w światło albo na mnie...
KINDERBUENOO88
Dziewczyny a na jaki rozmiar kupujecie czapkę na zimę ? Bo w Smyku są 40/42 chyba najmniejsze to się patrzy tak jak ma rozmiar głowy czy to jakaś inna rozmiarówka ?
Angelika89
Dobra idalo sie sciagnac 125 ml, w zamrazalce drugie tyle i jade ze starszym do kina
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Chodzi mi o gramature chusty. 210 czystej bawełny, to poniesie tak 7-8 kg, a potem bedzie się niemiłosiernie wzynac i luzować. Grubsza chusta, albo z domieszkami poniesie więcej chusta chuscie też nie równa w mojej nosiłam moja 15-sto kilogramową córkę w ciąży jeszcze
A jakiej firmy w ogóle chuste/chusty używasz?
Dziś była kolejna przymiarka ale Tarja po chwili zaczyna się wiercić i jęczeć, nawet jak się poruszam. Motanie wyglądało dziś lepiej ale nadal nisko siedzi. Dużo dzieci jest niechustowych, czy każde się w końcu da złamać?
Adell1994
A na co idziecie ?Dobra idalo sie sciagnac 125 ml, w zamrazalce drugie tyle i jade ze starszym do kina
Carmi
Czerwcowa mama 2009
reklama
BosaStopa87
Moje wydawało się nie chustowe. Po chwili krzyku i darcia uspokaja się.A jakiej firmy w ogóle chuste/chusty używasz?
Dziś była kolejna przymiarka ale Tarja po chwili zaczyna się wiercić i jęczeć, nawet jak się poruszam. Motanie wyglądało dziś lepiej ale nadal nisko siedzi. Dużo dzieci jest niechustowych, czy każde się w końcu da złamać?