KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Moje dziecko spało od 20 do teraz - 5 rano!
Och jak zazdroszczę !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje dziecko spało od 20 do teraz - 5 rano!
U nas zasnęła o 22:30 i pobudka 4:40 i do 9 spała.
Portret bomba. Palca szkoda..Dziewczyny wszystkie te nieprzespane noce miną. Serio. A do mnie wrócą, może nawet dziś Miłosz normalnie budzi się co 2 godziny, dlatego tak dlugi sen to dla mnie święto. Wam też się przytrafi, a wszystko w końcu minie. "Wszystko mija, nawet najdłuższa żmija".
A ja w ramach wyrównania odcięłam sobie fragment opuszka kciuka i odkryłam, że muszę uzupełnić apteczkę.
Opatrunek z wkładki higienicznej i bandaża [emoji14] no i mój portret.Zobacz załącznik 912874Zobacz załącznik 912875
Optymistka to gdzie ten palec pchała?Dziewczyny wszystkie te nieprzespane noce miną. Serio. A do mnie wrócą, może nawet dziś Miłosz normalnie budzi się co 2 godziny, dlatego tak dlugi sen to dla mnie święto. Wam też się przytrafi, a wszystko w końcu minie. "Wszystko mija, nawet najdłuższa żmija".
A ja w ramach wyrównania odcięłam sobie fragment opuszka kciuka i odkryłam, że muszę uzupełnić apteczkę.
Opatrunek z wkładki higienicznej i bandaża [emoji14] no i mój portret.Zobacz załącznik 912874Zobacz załącznik 912875
LaseczkaMy lecimy na spacer, wybierany kierunek park- by pies pobiegał.
A to ja z synem
Zobacz załącznik 912879
Świetnie wyglądaszMy lecimy na spacer, wybierany kierunek park- by pies pobiegał.
A to ja z synem
Zobacz załącznik 912879
My lecimy na spacer, wybierany kierunek park- by pies pobiegał.
A to ja z synem
Zobacz załącznik 912879