reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Nadrabiam was na raty, wczoraj to cholerne wedzidelko, dzisiaj kolka, jestem styrana.
Kasia, piekna sesja [emoji7]
Dziewczyny, piekne dynie!
Tez ide jutro na cmentarz normalnie.
Ania, jakbym mojego polozyla tak do lozka to by wyl w nieboglosy z zimna:o teraz lezy kolo mnie na lozku, bodziak na krotki rekaw, na to pajac, przykryty moja koldra a raczki ma lodowate [emoji1]
A nie wiem czy to po tej glukozie maly dostal powera ale dzisiaj prawie w ogole nie spal :p

To uczucie kiedy przez pol godziny walczysz z mlodym przy cycku, a on sie drze w nieboglosy ze dalej glodny, postanawiasz odgrzac mu sciagniete wczesniej mleko, a kiedy jest gotowe on ma cie w pompie...[emoji23][emoji23]
IMG_8381.JPG

Załączniki

• IMG_8381.JPG
    IMG_8381.JPG
    348 KB · Wyświetleń: 433
reklama
Ja od wczoraj jestem na diecie bezmlecznej.
Niby dwa dni ale dziś już nie zaogniały się jej te krostki.
Będę dalej obserwować.
Bo do tej pory to mleko do kawy, płatki z mlekiem, sery, serki i jogurty szły hurtowo .
Nie jadam płatek z mlekiem, kawę pijam sporadycznie. Przeszłam głównie na herbatę :)
A serki i jogurty zazwyczaj kończę po starszej córce :p

Do góry