Ja też mimo witamin i masek... Zastanawiam się nad biotebalem.Włosy tak mi wypadają, ze nawet miedzy pośladkami młodego je odnajduje ...
A w białej łazience to w ogóle masakra- nie panuje nad tym
A bedziemy testować KUPĘ ŚMIECHU
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mimo witamin i masek... Zastanawiam się nad biotebalem.Włosy tak mi wypadają, ze nawet miedzy pośladkami młodego je odnajduje ...
A w białej łazience to w ogóle masakra- nie panuje nad tym
Ciężko mi się ogarnąć. Jak mały nie śpi prawie wcale i wszedzie źle to nawet nie myślę o tym. Spacer po mojej rodzinnej wsi to w ogóle bez mąkę upu... Bo po co... Wiecznie siedzę w domu i tyle. Jakiś nawet sensu malowania się nie widzęTo bierz się za siebie mnie dziewczyny tu motywowały.
Ja pewnie poszlabym do przychodni sprawdzić czy to hormony czy alergiaDo tego nad okiem jeszcze coś mu się robi..
Masakra jeszcze chwila i zacznę panikować
Zobacz załącznik 912527
Mo to poprawia humorCiężko mi się ogarnąć. Jak mały nie śpi prawie wcale i wszedzie źle to nawet nie myślę o tym. Spacer po mojej rodzinnej wsi to w ogóle bez mąkę upu... Bo po co... Wiecznie siedzę w domu i tyle. Jakiś nawet sensu malowania się nie widzę
Taka sama byłam przy pierwszymW ogóle jakaś taka stagnacja ze wszystkim. Czekam jak nienormalna na wiosnę. Żeby na lajcie z ogarniętym dzieckiem wyjść gdzieś że spacerówka. Teraz jak pogoda i wyjdziemy to i tak tylko patrzę czy się nie obudzi i czy nie będziemy wracać na syrenie...
Podziwiam @Bajdelka jak wczoraj sprzątała. Ja nawet prasowania nie rozstawiam bo jak nie śpi to po 10 minutach wszędzie źle... Okno tarasowe mam do umycia ale potrzebuje dobre 30-40 minut a tyle mi nie da. Za sprzątanie biorę się jak mąż w domu. I myślę kiedy będzie lepiej. Że pośpiechu twardo że go mój oddech nie obudzi albo że poleży na macie dłużej niż 10 minut...
Do tego nad okiem jeszcze coś mu się robi..
Masakra jeszcze chwila i zacznę panikować
Zobacz załącznik 912527
Ja biorę narazie tabletki Cerazette.A jak się zabezpieczacie dziewczyny ?
Ja jeszcze nie byłam u gina. W przyszłym tygodniu się umówię.
Normalnie to spiralkę miałam ale nie wiem czy mi bez okresu ją założy.
Tabletki można rozpocząć brać w jakikolwiek dzień tylko wtedy przez pierwszy tydzień musisz dodatkowo się zabezpieczać.U nas posucha, bo boje się wpadki po tej cesarce.. i tez się zastanawiam co wziąć za antykoncepcję bo w sumie tabletek bez okresu tez nie zacznę brać, a jak karmie mogę nie mieć okresu i w sumie zostaną co, tylko gumki ??