reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
W ogóle jakaś taka stagnacja ze wszystkim. Czekam jak nienormalna na wiosnę. Żeby na lajcie z ogarniętym dzieckiem wyjść gdzieś że spacerówka. Teraz jak pogoda i wyjdziemy to i tak tylko patrzę czy się nie obudzi i czy nie będziemy wracać na syrenie...
Podziwiam @Bajdelka jak wczoraj sprzątała. Ja nawet prasowania nie rozstawiam bo jak nie śpi to po 10 minutach wszędzie źle... Okno tarasowe mam do umycia ale potrzebuje dobre 30-40 minut a tyle mi nie da. Za sprzątanie biorę się jak mąż w domu. I myślę kiedy będzie lepiej. Że pośpiechu twardo że go mój oddech nie obudzi albo że poleży na macie dłużej niż 10 minut...

Fight
20181031_120758.jpg

Załączniki

• 20181031_120758.jpg
    20181031_120758.jpg
    221,3 KB · Wyświetleń: 329
W ogóle jakaś taka stagnacja ze wszystkim. Czekam jak nienormalna na wiosnę. Żeby na lajcie z ogarniętym dzieckiem wyjść gdzieś że spacerówka. Teraz jak pogoda i wyjdziemy to i tak tylko patrzę czy się nie obudzi i czy nie będziemy wracać na syrenie...
Podziwiam @Bajdelka jak wczoraj sprzątała. Ja nawet prasowania nie rozstawiam bo jak nie śpi to po 10 minutach wszędzie źle... Okno tarasowe mam do umycia ale potrzebuje dobre 30-40 minut a tyle mi nie da. Za sprzątanie biorę się jak mąż w domu. I myślę kiedy będzie lepiej. Że pośpiechu twardo że go mój oddech nie obudzi albo że poleży na macie dłużej niż 10 minut...
Taka sama byłam przy pierwszym

A jak się zabezpieczacie dziewczyny ?
Ja jeszcze nie byłam u gina. W przyszłym tygodniu się umówię.
Normalnie to spiralkę miałam ale nie wiem czy mi bez okresu ją założy.
Ja biorę narazie tabletki Cerazette.
U nas posucha, bo boje się wpadki po tej cesarce.. i tez się zastanawiam co wziąć za antykoncepcję bo w sumie tabletek bez okresu tez nie zacznę brać, a jak karmie mogę nie mieć okresu i w sumie zostaną co, tylko gumki ??
Tabletki można rozpocząć brać w jakikolwiek dzień tylko wtedy przez pierwszy tydzień musisz dodatkowo się zabezpieczać.

reklama
Rano zaspalam do tego laboratorium i nie zdazylam sie wykapac, wiec chodze dzis w tlustych wlosach i z wielkim pryszczem nad warga[emoji23]
Znajac zycie zaraz jak pojde na spacer spotksm mnostwo znajomych, bo jak sie wypindrze to nikogo nie spotykam.
To tak apropo zadbania o siebie:p

Do góry