reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

hej dziewczyny!
ja tez postanowilam zabrac mojego malego do fizjoterapeuty-na poerwszy rzut oka nic mu nie dolegalo ale bardzo chcialam, zeby ktos na niego zerknal fachowym okiem. Dostalam polecenie do bardzo dobrego fizjoterapeuty dzieciecego w Warszawie.
Po wizycie dzisiaj wyszly pewne nieprawidlowosci, ktorych golym okiem nie widac: slabe miesnie brzucha, slabe miesnie grzbietowe i asymetria ciala. Mamy cwiczenia, jutro zaczynamy.

Jestem zdania, ze nie tylko pediatra ale wlasnie tez fizjoterapeuta powinien dziecko obejrzec, nawet zdrowe, ktoremu nic nie dolega-lekarze nie sa soecjalistami od ruchu i ciala, wiec nie mozna od nich oczekiwac w tej kwestii zbyt wiele. Fizjoterapeuta obejrzy i wylapie ewentualne nieprawidlowosci.

Jesli ktos potrzebuje namiar na bardzo dobrego fizjoterapeute, dajcie znac!

reklama
hej dziewczyny!
ja tez postanowilam zabrac mojego malego do fizjoterapeuty-na poerwszy rzut oka nic mu nie dolegalo ale bardzo chcialam, zeby ktos na niego zerknal fachowym okiem. Dostalam polecenie do bardzo dobrego fizjoterapeuty dzieciecego w Warszawie.
Po wizycie dzisiaj wyszly pewne nieprawidlowosci, ktorych golym okiem nie widac: slabe miesnie brzucha, slabe miesnie grzbietowe i asymetria ciala. Mamy cwiczenia, jutro zaczynamy.

Jestem zdania, ze nie tylko pediatra ale wlasnie tez fizjoterapeuta powinien dziecko obejrzec, nawet zdrowe, ktoremu nic nie dolega-lekarze nie sa soecjalistami od ruchu i ciala, wiec nie mozna od nich oczekiwac w tej kwestii zbyt wiele. Fizjoterapeuta obejrzy i wylapie ewentualne nieprawidlowosci.

To ja chętnie. I powiedz proszę tez jaki koszt takiej przyjemności ?

hej dziewczyny!

poproszę - może być tu lub na priv. Dzięki:)

Ja wykazałam się debilizmem drugiego stopnia i zgniotłam sobie okulary cyckami .
Tak.
Brawo ja.
Upadła mi ładowarka i się przechyliłam po nią. A te moje szkła delikatne jak nie wiem bo cycek je pokonał.
Wyszczerbiły się szkła na łączeniu z zawiasem przy oprawce .
Ehhhh.
Zamiast położyć na stoliku to się wykazałam !

Lacze sie w bolu, ja w ciazy polamalam dwie pary :p

reklama
Hello nocna zmiano, dziecko mi sie naprawilo! Alek ciagnie jak odkurzacz [emoji1]
Tzn w ogole, ze cyca. Bo chyba w dalszym ciagu robi to nieprawidlowo.

Do góry