Ja pitolę moje dziecko leży już ponad 1,5 godziny i patrzy się w sufit i zasnąć nie moze. Już chyba wiem czemu ona mi tak ładnie w dzień spala 2 dni temu bo ja w nocy spałam a ona sobie chyba kolo mnie tylko leżała przez te 2 godz.
reklama
Nie marudzi, nie płacze... Czego chciećJa pitolę moje dziecko leży już ponad 1,5 godziny i patrzy się w sufit i zasnąć nie moze. Już chyba wiem czemu ona mi tak ładnie w dzień spala 2 dni temu bo ja w nocy spałam a ona sobie chyba kolo mnie tylko leżała przez te 2 godz.
No chciałabym iść spać. Północ się zbliża. Co do krechy na brzuchu to mam bardzo jeszcze widoczna i wokół pępka mam takie brązowe. Wygląda jakbym się nie myla.
A za 50min Kaśka będzie miała 10 tygodni.
A tak z innej beczki. Czy któraś z Was starała się o orzeczenie o niepełnosprawności dziecka? Dużo z tym zachodu? Bo ja nawet nie wiem od czego zacząć
A za 50min Kaśka będzie miała 10 tygodni.
A tak z innej beczki. Czy któraś z Was starała się o orzeczenie o niepełnosprawności dziecka? Dużo z tym zachodu? Bo ja nawet nie wiem od czego zacząć
18grudzien
Fanka BB :)
Dobra napisze wam ho pewnie tylko raz mi się zdarzyło! Więc zjadl o 17:30 zasnął ale tak z Godzinkę nu zeszło i obudziła się o 00:30 czyli 7 godz bez mleka! Ja o 22 myślę a już zaczekam na niego bo zaraz się obudzi na 5 min zamknę tylko oczy i wstałem dopiero teraz także szok, boję się bo spać się chce a tam zabawa w wypluwanie smoka
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Cudna ta pierwsza fotaBujam nogą małego... nic zrobić się nie da bo młody dziś na wkurzu...
Zobacz załącznik 911220 Zobacz załącznik 911221
Carmi
Czerwcowa mama 2009
A jak Twoja starsza ma na imię ?
Livia
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
A ja nie przepadam za zabawami. Puzzle ulozyc to jeszcze tak ale jakies potwory czy zabawy klockami i wcielanie sie w jakies role nieeeeee...Ja również nie mam.
Moi chłopcy są w takim wieku że oni wolą sami się bawić. Ciężko jest mi się wbić w ich zabawy ale czasem dla odmiany malujemy albo rysujemy, czytam im książki na dobranoc, jeździmy rowerami albo chodzimy na place zabaw..... Takie chyba standardy
Ale nie jestem typowo bawiąca się .
Trudno.
Teraz juz sa duzi ale i tak chca czasem naszevo towarzystwa. Glownie wieczorem.
My juz po karmieniu jednym. Rozbudzilam sie. Mialysmy dzien na obrotach. Niedziela tez sie zapowiada ale cos pogoda ma byc slaba...
A no i pytanie czy wasze dzieci jak nie spia to leza czy wiecznie jojcza jak moja???? Normalnie marudera jakich malo...rzadko kiedy polezy sama 10min
Adell1994
Ja też bezTo Wy tez bez ślubu ?
Już myślałam ze tylko ja
I szczerze to póki co tak zostanie
Adell1994
Może na święta twój planuje oświadczynyMy dzisiaj byliśmy u jubilera poznać rozmiar mego palca. Chyba coś się w końcu kroi po 5.5 roku [emoji183]
Mam nadzieję że się nam pochwalisz jak to nastąpi
reklama
Adell1994
Ja też miałam mieć problemy z zajściem w ciążę bo PCOS i cykle bez owulacji i porypane w hormonach jak tylko się da i lekarze nie dawali szans na szybkie zajście bo trzeba wszystko uregulować , przyjmować progesteron bo nawet jak się uda to zarodek się nie zagnieździ . I tyle co się napłakałam to moje a w listopadzie odstawiłam anty i daliśmy na luz bo skoro nie można, i daliśmy sobie czas do wiosny żeby wszystko przemyśleć i zacząć jakoś sensownie leczenie . I zaraz byłam w ciąży , w pierwszym cyklu .Bez bez. Już się przymierzaliśmy w sumie do ślubu, ale potem trochę się bałam, że z chorą tarczycą mogę mieć problem z zajściem w ciążę i zabraliśmy się za to w pierwszej kolejności (mieliśmy szczęście, bo już w drugim podejściu się udało, co bardzo mnie zaskoczyło) [emoji87]
Więc kobiecy organizm jest niesamowity i czasem zaprzecza wszystkim teoriom naukowym