Może tak byc... U mnie oba porody naturalne ale oba wywoływane. Przy czym drugi dwa tygodnie po terminue. I też się bałam więc może miało to jakiś wpływ. Ale drugi mega świadomy. Inny. Dojrzalszy...Ja głęboko wierzę, że mamy ogromny wpływ na nasze ciało i nie tylko
reklama
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Tak przy śpiących dzieciach? Kurcze ja stwierdzam że brudem zarosnę. Mały spał pol godziny. zjadłam śniadanie i starłam kurz z jednego parapetu. I tyle bo się darł. Wypił trochę mleka i przysypia na mnie. Wzięłabym go na spacer ale starszy dopiero wstał i trzeba i jego ogarnąć. Ja zawsze miałam czysto i ogarnięte a dziś mi.sie płakać chce bo na dole kurze i podłogi dwa tygodnie nie ruszone poza tym co odkurze odkurzaczem. A krótko po wyjściu ze szpitala okna myłam. A teraz...
Agaroko, mi mąż kiedyś zprezentowal taka tabliczkę na ścianę z napisem "a clean house is a sign of a wasted life " i za każdym razem jak swiruje , szczególnie przed świętami, to mi o tym tekscie przypomina A ja myślę, że dużo w tym prawdy jest
Tak jak pisze chloe. Chloe, jeszcze się w życiu nasprzatasz A dzieci tak strasznie szybko rosną(
d_dream
Fanka BB :)
Oddychaj jużI co do pracy urzędników - wyzywajcie na czym świat stoi za niekompetencję, za brak wiedzy, za brak pomocy, za brak informacji - ale nie za chu..we przepisy na których musimy pracować i z którymi nie zawsze się zgadzamy.
Agaroko, mi mąż kiedyś zprezentowal taka tabliczkę na ścianę z napisem "a clean house is a sign of a wasted life " i za każdym razem jak swiruje , szczególnie przed świętami, to mi o tym tekscie przypomina A ja myślę, że dużo w tym prawdy jest
Tak jak pisze chloe. Chloe, jeszcze się w życiu nasprzatasz A dzieci tak strasznie szybko rosną(
Coś w tym jest...
Cały czasOddychaj już
d_dream
Dziewczyny sprzedawalyscie już ubranka po dzieciach, czy oddajecie komuś?
Ja muszę zrobić jutro przegląd szafy, bo moje dziecko wyrosło ze wszystkich pajacyków
I tak myśle, żeby sprzedać za grosze by uzbierać na nowe. Co myslice? Robiłyście tak?
Ja muszę zrobić jutro przegląd szafy, bo moje dziecko wyrosło ze wszystkich pajacyków
I tak myśle, żeby sprzedać za grosze by uzbierać na nowe. Co myslice? Robiłyście tak?
d_dream
A jaka cenę planujesz narzucić?Po córce trzymałam, a teraz chyba posprzedaje co ladniejsze.
I zamierzasz je sztukować czy raczej sprzedawać ilościowo?
Ja po starszym trzymałam. Oddałam bratu a on teraz mi z powrotem. To co się nadawało. Teraz też chyba komuś przekaże. Z tego co widzę po znajomych to sprzedawali po kilka sztuk wg rozmiaru. Pojedynczo to chyba kombinezony albo lepsze kąski warto, pozostałe po kilka sztuk może...Dziewczyny sprzedawalyscie już ubranka po dzieciach, czy oddajecie komuś?
reklama
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Ja jeszcze ja mam. Ale za to ładnego brzuszka nieDziewczyny, ktorym sie pojawila w ciazy- zeszla wam juz linea negra? Bo moj brzuszek juz calkiem ladny, tylko ten rozjechany pepek i krecha go szpecą;p