reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Tak przy śpiących dzieciach? Kurcze ja stwierdzam że brudem zarosnę. Mały spał pol godziny. zjadłam śniadanie i starłam kurz z jednego parapetu. I tyle bo się darł. Wypił trochę mleka i przysypia na mnie. Wzięłabym go na spacer ale starszy dopiero wstał i trzeba i jego ogarnąć. Ja zawsze miałam czysto i ogarnięte a dziś mi.sie płakać chce bo na dole kurze i podłogi dwa tygodnie nie ruszone poza tym co odkurze odkurzaczem. A krótko po wyjściu ze szpitala okna myłam. A teraz...

Agaroko, mi mąż kiedyś zprezentowal taka tabliczkę na ścianę z napisem "a clean house is a sign of a wasted life " i za każdym razem jak swiruje , szczególnie przed świętami, to mi o tym tekscie przypomina A ja myślę, że dużo w tym prawdy jest :)

Tak jak pisze chloe. Chloe, jeszcze się w życiu nasprzatasz A dzieci tak strasznie szybko rosną:((

Agaroko, mi mąż kiedyś zprezentowal taka tabliczkę na ścianę z napisem "a clean house is a sign of a wasted life " i za każdym razem jak swiruje , szczególnie przed świętami, to mi o tym tekscie przypomina A ja myślę, że dużo w tym prawdy jest :)

Tak jak pisze chloe. Chloe, jeszcze się w życiu nasprzatasz A dzieci tak strasznie szybko rosną:((

Coś w tym jest...

Dziewczyny sprzedawalyscie już ubranka po dzieciach, czy oddajecie komuś?
Ja muszę zrobić jutro przegląd szafy, bo moje dziecko wyrosło ze wszystkich pajacyków :)
I tak myśle, żeby sprzedać za grosze by uzbierać na nowe. Co myslice? Robiłyście tak? :)

Dziewczyny sprzedawalyscie już ubranka po dzieciach, czy oddajecie komuś?
Ja muszę zrobić jutro przegląd szafy, bo moje dziecko wyrosło ze wszystkich pajacyków :)
I tak myśle, żeby sprzedać za grosze by uzbierać na nowe. Co myslice? Robiłyście tak? :)
Ja po starszym trzymałam. Oddałam bratu a on teraz mi z powrotem. To co się nadawało. Teraz też chyba komuś przekaże. Z tego co widzę po znajomych to sprzedawali po kilka sztuk wg rozmiaru. Pojedynczo to chyba kombinezony albo lepsze kąski warto, pozostałe po kilka sztuk może...

reklama
Do góry