reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry ;)
Dziękuję dziewczyny ;)
Ale się dziś wyspałam! Olaboga, szaleństwo!

Dziewczyny, moja mama dostała "dla mnie" mleko modyfikowane od koleżanek w pracy (swoją drogą - co za durny prezent, tym bardziej, że wiedza, że karmię piersią i że córkę długo karmiłam). Używa któraś? Oddam za koszty wysyłki :) ważne do kwietnia 2019Zobacz załącznik 911164
O matko.. Ale głupi prezent..

Hej hej! Zgłaszam się :)
A to serio zrobili 12 wolny?
Dziwne. Uważam, ze wszyscy powinni miec tego dnia wolne. A sklepy będą otwarte, prawda? Jest multum zawodów, i uważam ze my sami sobie wybieramy prace. Co nie oznacza, ze nikomu więcej nie potrzeba wolnego.. każdy ma rodzine. Każdy marzy o jednym dniu więcej żeby spędzić czas z najbliższymi, czy chociażby pobyczyć się przed telewizorem.
Ale te wolne jest ustalone ze względu na urzędników. Przecież oni się tak męczą pracując. I jeszcze im pieniędzy mało... śmiech na sali.

Co u was? Jak dzień mija? :)

To położna jakaś dała. Domyślam się, że dostała od przedstawiciela handlowego. Mama wzięła, bo głupio jej było odmówić i teraz mi zalega. Jak żadna z Was nie będzie chciała, to nie wiem... Do domu samotnej matki zawiozę? Przyjmują takie rzeczy?
Wystaw na jakiejś grupie "oddam za darmo",

Hej hej! Zgłaszam się :)
A to serio zrobili 12 wolny?
Dziwne. Uważam, ze wszyscy powinni miec tego dnia wolne. A sklepy będą otwarte, prawda? Jest multum zawodów, i uważam ze my sami sobie wybieramy prace. Co nie oznacza, ze nikomu więcej nie potrzeba wolnego.. każdy ma rodzine. Każdy marzy o jednym dniu więcej żeby spędzić czas z najbliższymi, czy chociażby pobyczyć się przed telewizorem.
Ale te wolne jest ustalone ze względu na urzędników. Przecież oni się tak męczą pracując. I jeszcze im pieniędzy mało... śmiech na sali.

Co u was? Jak dzień mija? :)
Też coś ogarnęłam byli goście i ogólnie już zmulona jestem siedzeniem w domu mąż cały dzień drzewo robi więc masakra, nic mu się nie chce nawet kąpać dzieci....

Dostałam od szwagierki bon do orsey. Chyba to jakiś znak aby się ogarnąć:) lubię ten sklep, a w ciąży go omijałam- może jutro podjedziemy do wola parku i uda mi się coś kupić..

Wiecie, że tej nocy przedstawiamy czas? O godzinę dłuższa moc to szansa jest:) na wyspanie;)

reklama
Bujam nogą małego... nic zrobić się nie da bo młody dziś na wkurzu...

Zobacz załącznik 911220 Zobacz załącznik 911221
Buahaha miny są obłędne [emoji23][emoji23] Miki jest The Best [emoji16][emoji16][emoji16][emoji7]
Chwale sie: dziecko mi spalo z rana, a ja wypucowalam chatke, jeszcze tylko podlogi zostaly, bo nie chcialam odkurzacza wyciagac jak spal ;). Piszac wypucowalam mam na mysli łazienke wyczyszczona wlacznie z myciem kafelkow ;)
Z drugiej strony czy sennosc moze byc objawem choroby? Bo Leo ma jakby troche zatkany nosek i jest dzisiaj niespotykanie senny? Mierzylam temperaturke, ma 37. Probowalam oczyscic nosek Frida- nic nie wylazi
No ja też mam wypucowaną chatę, pranie zrobione i zakupy [emoji16][emoji16][emoji39]
A do tego wszystkiego Bartek doprowadzi mnie do dzieciobojstwa...
Ach te Bartki, wszystkie takie zbóje, mój też dziś pokazuje różki... Na wtorek ma się nauczyć wiersz na pamięć i nie chce się uczyć...

Do góry