reklama
Adell1994
Fanka BB :)
Śliczna i jakie ma pućkiKurczę dziewczyny , ciężko mi jest nadrobić, bo dzisiaj moja księżniczka chyba przechodzi skok rozwojowy, mało śpi [emoji33] i mam brak czasu , wszystko ja interesuje , dzisiaj wkoncu poczułam że mam dziecko [emoji252] [emoji7] Zobacz załącznik 911091
D
Deleted member 180961
Gość
Moja mama to ma tak czysto że można by jeść z podłogi.
Więc jak ona przyjedzie do mnie to zaraz wypatrzy moje niedociągnięcia
Jak jej powiedziałam że mam teraz ciężko zrobić wszystko na raz (że względu na Ulke) to stwierdziła że chyba jako mama to ona może mi zwrócić uwagę .....
Ble ble i koło się zamyka
Dlatego ja mam zryty beret i się przejmuje wszystkim i zamiast odpoczywać to napieprzam na szmacie.
Moja mama tez jest pedantką i cale zycie dostawalam od niej bęcki za balagan, ktory mam we krwi po ojcu;p ale teraz odkad jest maly, to sama mi mowi, zebym odpuscila robote i najpierw zadbala o swoje samopoczucie i odpoczela. Nie slyszalam jeszcze od niej od pojawienia sie malego czekogolwiek o porzadku, raczej pytala czy nie pomoc mi czegos zrobic.
Może warto by się poświęcić dla dobra sprawyOn lubi seks mieć.
Adell1994
To widzę wszystko ruszyło pełną parąNie dziękuję Gosia nie jest świeżynką w tworzeniu różnego rodzaju eventów, kręgów i spotkań, więc mam nadzieję, że mnie poprowadzi i jakoś rozbujam temat <3
Super inicjatywa i gdyby u nas odbywało się coś takiego to bardzo chętnie bym poszła .
Fajnie że Twoja doula się też w to zaangażowała i że Ci pomoże
Jak śpią to nie przeszkadzają...Tak przy śpiących dzieciach? Kurcze ja stwierdzam że brudem zarosnę. Mały spał pol godziny. zjadłam śniadanie i starłam kurz z jednego parapetu. I tyle bo się darł. Wypił trochę mleka i przysypia na mnie. Wzięłabym go na spacer ale starszy dopiero wstał i trzeba i jego ogarnąć. Ja zawsze miałam czysto i ogarnięte a dziś mi.sie płakać chce bo na dole kurze i podłogi dwa tygodnie nie ruszone poza tym co odkurze odkurzaczem. A krótko po wyjściu ze szpitala okna myłam. A teraz...
Adell1994
Ja się przymierzam od dłuższego czasu do oddania włosów i nawet wczoraj po kąpieli kazałam mojemu zmierzyć ile to będzie 25 cm. I wychodzi że musiałbym ściąć do ramion a ja nigdy nie miałam takich krótkich włosów i muszę to poważnie przemyślećOglądałam Tully. Aż się popłakałam.
Co do oddawania włosów to zawsze chciałam. Miałam włosy do pasa i ścięłam na chłopca, ale niestety rozjaśniane na blond były
Mój chłop według mnie przystojny, ale zależy co kto lubi. Ma dobre gadane, więc potrafi zaczarować
Adell1994
Dasz radę , wiadomo na pewno nie będzie lekko ale tak jak mówisz idziesz do pracy żeby zapewnić jej dobre warunki. A to gdzie ją oddajesz ? Do takiego jakby żłobka ?Ja jutro mam plan w ogole isc na silownie , bo już jestem po połogu więc zaczynam dietę i sport w grudniu już wracam do pracy, będzie mi smutno oddać mała, ale takie jest życie trzeba pracować żeby móc zapewnić dziecku dom [emoji16] więc muszę tak.myslec żeby się nie dołować.
reklama
Adell1994
Hehe Miki najlepszy, taki maleńki przy chłopakachZobacz załącznik 911113
Taka sytuacja... dobrze że mam tylko trójkę...