reklama
oluchapoducha
Fanka BB :)
Goj ja o Tobie pamiętam jakby co, tylko mój mąż nie wie kiedy podjedzie, dam ci znać.
KINDERBUENOO88
Ja to raczej bez małego bym przyjechała na spotkanie, no to nie wiem złote tarasy może ? D dream byłoby super serio się wszystkie spotkać [emoji6] no ale wiadomo tyle km nie które nas dzieli, kasiacarmen w Holandii np.
Tylko nie Złote!
Tam jest moja praca i jeszcze bym szefową spotkała...
Arkadia ?
kasiaczek89pl
Oooo to po pierwsze - może kawa/herbata? A po drugie - jaki dom? Jakie macie wymagania? Bo tak się składa, że ja sprzedaję ;p
Zobaczę jak będziemy z czasem stać. Bo starsze muszę gdzieś porzucić a to już ogranicza wolność ale ogólnie to bardzo chętnie. A dom już w sumie mamy. Duży plus ze to jeden z tych który mój mąż budował. Plus finansowy bo może kupić sporo taniej, i nieco odroczyć cześć płatności. Czyli idealna sytuacja dla nas bo ja jeszcze się nie wzięłam za sprzedaż swojego. A wywalić kilkaset tysięcy naraz w momencie gdy ten dopiero nie tak dawno skończyłam urządzać i wykańczać to ciężko trochę. Ale dzięki za ofertę
No to przecież Piaseczno rzut beretem ode mnie.Obiecuje Ci ze wbije do Warszawy. Może nie jakoś szybko ale wbije. Mam siostrę w Piasecznie to czasem jeżdżę do niej. Także ta kawę w maskach wypijemy
kasiaczek89pl
No to przecież Piaseczno rzut beretem ode mnie.
Noooo właśnie. To jak się wybiere kiedy to wiesz niby do siostry ale narazie muszę deczko młodego odchodowac i jakieś wolne znaleźć
Spoko na razie nawet nie mam na czym gotowaćGoj ja o Tobie pamiętam jakby co, tylko mój mąż nie wie kiedy podjedzie, dam ci znać.
Może wytrzymamNoooo właśnie. To jak się wybiere kiedy to wiesz niby do siostry ale narazie muszę deczko młodego odchodowac i jakieś wolne znaleźć
reklama