reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dobra. Miło bylo, nie powiem, że nie. :)
Ale niestety co dobre, szybko się kończy. :(
Idę się zgarniać i spać, bo coś czuje, że nocą będę niczym syrenka nucąca piękne melodie... :p

Spokojnej nocy gwiazdy!

reklama
Ja to raczej bez małego bym przyjechała na spotkanie, no to nie wiem złote tarasy może ? D dream byłoby super serio się wszystkie spotkać [emoji6] no ale wiadomo tyle km nie które nas dzieli, kasiacarmen w Holandii np.

Tylko nie Złote!
Tam jest moja praca i jeszcze bym szefową spotkała...

Arkadia ?

Oooo to po pierwsze - może kawa/herbata? A po drugie - jaki dom? Jakie macie wymagania? Bo tak się składa, że ja sprzedaję ;p

Zobaczę jak będziemy z czasem stać. Bo starsze muszę gdzieś porzucić a to już ogranicza wolność ;) ale ogólnie to bardzo chętnie. A dom już w sumie mamy. Duży plus ze to jeden z tych który mój mąż budował. Plus finansowy bo może kupić sporo taniej, i nieco odroczyć cześć płatności. Czyli idealna sytuacja dla nas bo ja jeszcze się nie wzięłam za sprzedaż swojego. A wywalić kilkaset tysięcy naraz w momencie gdy ten dopiero nie tak dawno skończyłam urządzać i wykańczać to ciężko trochę. Ale dzięki za ofertę :)

reklama
Do góry