Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to raczej bez małego bym przyjechała na spotkanie, no to nie wiem złote tarasy może ? D dream byłoby super serio się wszystkie spotkać [emoji6] no ale wiadomo tyle km nie które nas dzieli, kasiacarmen w Holandii np.
Oooo to po pierwsze - może kawa/herbata? A po drugie - jaki dom? Jakie macie wymagania? Bo tak się składa, że ja sprzedaję ;p
No to przecież Piaseczno rzut beretem ode mnie.Obiecuje Ci ze wbije do Warszawy. Może nie jakoś szybko ale wbije. Mam siostrę w Piasecznie to czasem jeżdżę do niej. Także ta kawę w maskach wypijemy
No to przecież Piaseczno rzut beretem ode mnie.
Spoko na razie nawet nie mam na czym gotowaćGoj ja o Tobie pamiętam jakby co, tylko mój mąż nie wie kiedy podjedzie, dam ci znać.
Może wytrzymamNoooo właśnie. To jak się wybiere kiedy to wiesz niby do siostry ale narazie muszę deczko młodego odchodowac i jakieś wolne znaleźć