reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Wy tu o gotowaniu i pieczeniu a ja gazu nie mam póki co w domu. Za to mam już opłacone czynsze za październik i listopad :p
Zalewamy sąsiadkę. Ale nie nasza wina. Zgłaszałam w administracji a sąsiadka pójdzie do wspólnoty. Klatkę posprzątałam bo się czepiali a dozorczyni to menda. Skaleczyłam palec nożem. Powoli się urządzamy. Bardzo powoli... Ale jest lepiej niż wczoraj...
Ja Ci tam podeśle jakieś gary, spoko luz. :)
Fajnie, ze nadrobiłaś czynsz na 2miechy z góry. Będziesz miała z głowy ;)
Ja nienawidzę sprzątać klatki. Nie mieszkam tam sama i zreszta nie brudzę. Bo kiedy, skoro ciagle siedzę w domu a wiecznie się ktoś włóczy po niej z buciorami w błocie. A co ja? Tania siła robocza?
Jak widzę, ze ktoś sprząta to i ja sprzątam. Sama palcem tego brudu nie ruszę ;)

Ja Ci tam podeśle jakieś gary, spoko luz. :)
Fajnie, ze nadrobiłaś czynsz na 2miechy z góry. Będziesz miała z głowy ;)
Ja nienawidzę sprzątać klatki. Nie mieszkam tam sama i zreszta nie brudzę. Bo kiedy, skoro ciagle siedzę w domu a wiecznie się ktoś włóczy po niej z buciorami w błocie. A co ja? Tania siła robocza?
Jak widzę, ze ktoś sprząta to i ja sprzątam. Sama palcem tego brudu nie ruszę ;)
My wczoraj pobrudziliśmy. Tzn. jak jechali z pierwszym transpirtem taką szarą ciemną smugę zostawili. Już wieczorem do mnie dozorczyni że kto to posprząta i bla bla bla dziś rano w ZGNie że mieli telefon z zarządu że uj..liśmy ten holl... mówię k..wa że ogarnę do 14 bo wczoraj pi 22 to mi się nie chciało... a dziś ta głowa mi nie dawała żyć... a oni mi od rana marudzili

My wczoraj pobrudziliśmy. Tzn. jak jechali z pierwszym transpirtem taką szarą ciemną smugę zostawili. Już wieczorem do mnie dozorczyni że kto to posprząta i bla bla bla dziś rano w ZGNie że mieli telefon z zarządu że uj..liśmy ten holl... mówię k..wa że ogarnę do 14 bo wczoraj pi 22 to mi się nie chciało... a dziś ta głowa mi nie dawała żyć... a oni mi od rana marudzili

Ja pierdziele ale powód nawet mieli. Poczepiac się nowych.

Chyba nie jesteś aż tak głupia żeby nie wiedzieć o tym, ze po sobie się sprząta. Skoro powiedziałaś, ze sprzątniesz to logiczne ze to zrobisz.
I zrobiłaś, spełniłas swój obowiązek. :)

Zreszta one tam wszystkie mądre. Siedzą i pachną i myślą, ze są pępkami świata. A połowa głupia jak but.. a zreszta. Temat rzeka :p

Ostatnia edycja:

Masakra co za ludzie!
Wielkie halo, że chwile klatka brudna...

reklama
Do góry