reklama
d_dream
Fanka BB :)
Ja Ci tam podeśle jakieś gary, spoko luz.Wy tu o gotowaniu i pieczeniu a ja gazu nie mam póki co w domu. Za to mam już opłacone czynsze za październik i listopad
Zalewamy sąsiadkę. Ale nie nasza wina. Zgłaszałam w administracji a sąsiadka pójdzie do wspólnoty. Klatkę posprzątałam bo się czepiali a dozorczyni to menda. Skaleczyłam palec nożem. Powoli się urządzamy. Bardzo powoli... Ale jest lepiej niż wczoraj...
Fajnie, ze nadrobiłaś czynsz na 2miechy z góry. Będziesz miała z głowy
Ja nienawidzę sprzątać klatki. Nie mieszkam tam sama i zreszta nie brudzę. Bo kiedy, skoro ciagle siedzę w domu a wiecznie się ktoś włóczy po niej z buciorami w błocie. A co ja? Tania siła robocza?
Jak widzę, ze ktoś sprząta to i ja sprzątam. Sama palcem tego brudu nie ruszę
d_dream
No ja z dwójka to jechałabym nieskończoność. :/Najlepiej spotkać byłoby się w śródmieściu bo każda z innej dzielnicy ale tam z wózkami i parkowaniem dla zmotoryzowanych masakra...
A zreszta do Warszawy trochę tych kilosów mam..
kasiaczek89pl
To się przeprowadźcie do Nas byłoby suuuuuper mieć cię pod ręką. [emoji173]
No właśnie miałam Ci pisać ze mój stary mnie ma porwać oglądać dom. Ale do Gliwic. Może za jakiś czas jak nie będzie miał tam roboty to uderzym na Wawe.
My wczoraj pobrudziliśmy. Tzn. jak jechali z pierwszym transpirtem taką szarą ciemną smugę zostawili. Już wieczorem do mnie dozorczyni że kto to posprząta i bla bla bla dziś rano w ZGNie że mieli telefon z zarządu że uj..liśmy ten holl... mówię k..wa że ogarnę do 14 bo wczoraj pi 22 to mi się nie chciało... a dziś ta głowa mi nie dawała żyć... a oni mi od rana marudziliJa Ci tam podeśle jakieś gary, spoko luz.
Fajnie, ze nadrobiłaś czynsz na 2miechy z góry. Będziesz miała z głowy
Ja nienawidzę sprzątać klatki. Nie mieszkam tam sama i zreszta nie brudzę. Bo kiedy, skoro ciagle siedzę w domu a wiecznie się ktoś włóczy po niej z buciorami w błocie. A co ja? Tania siła robocza?
Jak widzę, ze ktoś sprząta to i ja sprzątam. Sama palcem tego brudu nie ruszę
kasiaczek89pl
My wczoraj pobrudziliśmy. Tzn. jak jechali z pierwszym transpirtem taką szarą ciemną smugę zostawili. Już wieczorem do mnie dozorczyni że kto to posprząta i bla bla bla dziś rano w ZGNie że mieli telefon z zarządu że uj..liśmy ten holl... mówię k..wa że ogarnę do 14 bo wczoraj pi 22 to mi się nie chciało... a dziś ta głowa mi nie dawała żyć... a oni mi od rana marudzili
Ja pierdziele ale powód nawet mieli. Poczepiac się nowych.
kasiaczek89pl
To się przeprowadźcie do Nas byłoby suuuuuper mieć cię pod ręką. [emoji173]
Obiecuje Ci ze wbije do Warszawy. Może nie jakoś szybko ale wbije. Mam siostrę w Piasecznie to czasem jeżdżę do niej. Także ta kawę w maskach wypijemy
d_dream
Chyba nie jesteś aż tak głupia żeby nie wiedzieć o tym, ze po sobie się sprząta. Skoro powiedziałaś, ze sprzątniesz to logiczne ze to zrobisz.My wczoraj pobrudziliśmy. Tzn. jak jechali z pierwszym transpirtem taką szarą ciemną smugę zostawili. Już wieczorem do mnie dozorczyni że kto to posprząta i bla bla bla dziś rano w ZGNie że mieli telefon z zarządu że uj..liśmy ten holl... mówię k..wa że ogarnę do 14 bo wczoraj pi 22 to mi się nie chciało... a dziś ta głowa mi nie dawała żyć... a oni mi od rana marudzili
I zrobiłaś, spełniłas swój obowiązek.
Zreszta one tam wszystkie mądre. Siedzą i pachną i myślą, ze są pępkami świata. A połowa głupia jak but.. a zreszta. Temat rzeka
Ostatnia edycja:
KINDERBUENOO88
My wczoraj pobrudziliśmy. Tzn. jak jechali z pierwszym transpirtem taką szarą ciemną smugę zostawili. Już wieczorem do mnie dozorczyni że kto to posprząta i bla bla bla dziś rano w ZGNie że mieli telefon z zarządu że uj..liśmy ten holl... mówię k..wa że ogarnę do 14 bo wczoraj pi 22 to mi się nie chciało... a dziś ta głowa mi nie dawała żyć... a oni mi od rana marudzili
Masakra co za ludzie!
Wielkie halo, że chwile klatka brudna...
reklama
oluchapoducha
Ja to raczej bez małego bym przyjechała na spotkanie, no to nie wiem złote tarasy może ? D dream byłoby super serio się wszystkie spotkać no ale wiadomo tyle km nie które nas dzieli, kasiacarmen w Holandii np.