KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Hihi to może Galeria Mokotów myślę myślę gdzie tu jakieś te galerie co by dobrze komunikacją dojechać??
galeria Mokotów odpada. Przecież to Mordor w ciul korki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hihi to może Galeria Mokotów myślę myślę gdzie tu jakieś te galerie co by dobrze komunikacją dojechać??
Ale pi 9 i do 16 nie ma korkówgaleria Mokotów odpada. Przecież to Mordor w ciul korki
W Zlotych to nawet parkowanie jest platne, jesli dobrze pamietam. Arkadia - choc nie lubie - moze byc.Tylko nie Złote!
Tam jest moja praca i jeszcze bym szefową spotkała...
Arkadia ?
Nie taki kiepski- tramwaj pod drzwi i od metra jeden przystanek tramwajowy.Albo CH LAND tam metrem pod same drzwi praktycznie i są różne kawiarenki jedna ba dole... szczerze nie znam tych miejsc innych a do Arkadii to kiepski dojazd komunikacją...
To ja myle!!! Z Blue City .Arkadia to przy dawnym rondzie babka. Debil ze mnie.Nie taki kiepski- tramwaj pod drzwi i od metra jeden przystanek tramwajowy.