reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Albo CH LAND tam metrem pod same drzwi praktycznie i są różne kawiarenki jedna ba dole... szczerze nie znam tych miejsc innych a do Arkadii to kiepski dojazd komunikacją...

Z tego co sie zdazylam zorientowac to: Mama7- Bemowo,
Moniksa38-Bemowo,
Kinder- Bialoleka,
Goj-Mokotow,
Ja-Bielany,
B_bdb-
Olucha-

Dopisujcie sie do listy- zobaczymy gdzie jest najwieksza koncentracja wrzesniowek

Arkadia może być, chociaż też nie przepadam .
Uciekam spać Zocha najedzona to może pospi do 3 ale zasnąć nie chce. Leży już pół godziny i stęka i nie wiem o co chodzi. Ale ważne że nie płacze.

reklama
O kurde!! Nie było nocnej zmiany?? Niemożliwe że wszystkie dzieci dały wam pospać ;)
Mojego karmię na śpiochs a on tak śmiesznie kręci jedną stopką... wyczilałtował się chłopak. Wczoraj spalam w dzien to na noc zasnelam o 23... jedna pobudka nie wiem o której...
A teraz mówię na spiocha go karmię.
W ogóle dziecko mi dorasta. Histerie przed snem są mniej intensywne i właściwie to jedyny moment dnia kiedy ciężko go ogarnąć. Wczoraj miał ponad 1h czuwania bez płaczu! Oglądał sobie książeczki. Gadał do maskotki.

Zamówiłam rolety plisy bo póki co okna na przestrzal i sasiady mają TV a firanek nienawidzę. Kolpr popiel bo był w promocji i wyszło 10zł taniej na każdej z rolet...

Do góry