reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
U mnie byla nocna zmiana o 1:00, ale tak mi sie chlopak rozbudzil, ze dalam go do lozeczka i smial sie do karuzeli a ja sobie drzemalam. Godzine pozniej zawolal cycka do spania i teraz otwieramy ranna zmiane [emoji5]

Mój mąż jest p...nięty. Zapomniał o psie! Od północy do teraz była przed blokiem! Pomijam że uraz psychiczny dla psa. To l..wa sąsiedzi nas znienawidzą po 2 dniach jak tu mieszkamy. Utłukę tego kuśtyka durnego!!

A zobaczcie jakie cudo:
Screenshot_2018-10-26-06-03-57.png

Załączniki

• Screenshot_2018-10-26-06-03-57.png
    Screenshot_2018-10-26-06-03-57.png
    284,1 KB · Wyświetleń: 375
O kurde!! Nie było nocnej zmiany?? Niemożliwe że wszystkie dzieci dały wam pospać ;)
Mojego karmię na śpiochs a on tak śmiesznie kręci jedną stopką... wyczilałtował się chłopak. Wczoraj spalam w dzien to na noc zasnelam o 23... jedna pobudka nie wiem o której...
A teraz mówię na spiocha go karmię.
W ogóle dziecko mi dorasta. Histerie przed snem są mniej intensywne i właściwie to jedyny moment dnia kiedy ciężko go ogarnąć. Wczoraj miał ponad 1h czuwania bez płaczu! Oglądał sobie książeczki. Gadał do maskotki.

Zamówiłam rolety plisy bo póki co okna na przestrzal i sasiady mają TV a firanek nienawidzę. Kolpr popiel bo był w promocji i wyszło 10zł taniej na każdej z rolet...
Ja wsrawalam ale nic nie pisałam, pocieszasz z tym dorastaniem mój jeszcze się drze jakbym go obdzierali ale lubi w leżaczku być we wtorek 6tyg będzie już wychodzę na przód bo weekend się nie liczyłem :p

Mój mąż jest p...nięty. Zapomniał o psie! Od północy do teraz była przed blokiem! Pomijam że uraz psychiczny dla psa. To l..wa sąsiedzi nas znienawidzą po 2 dniach jak tu mieszkamy. Utłukę tego kuśtyka durnego!!

A zobaczcie jakie cudo:Zobacz załącznik 910831
Masz się z tym mężem Hehe a rodzice zadowoleni ze się wyniosłas? Bluzy fajne ale idzie zima to pod kombinezon nie założę a w domu tym bardziej bo ciepło więc jedynie można o wiosnie pomyśleć ale cóż kurde dopiero wlanieta zima się zaczyna....

A mój właśnie nogami wierzga i rękami do tego kraba co jest w leżaczku! Fajne są te ich ruchy niekontrolowane a przyszedłem ten słonik fajny jest jedna strona bardzo szeleszczaca

Można na wyrost kupić. Ja tak często robię -:-D. Bo potem albo kasy brak albo promocji.
A z rodzicami to nie wiem. Ale mają pustą chatę. Ciszę. I chyba powinni być szczęśliwi.
Ja mimo wszystko oddycham gdy ich nie ma. Także...

Ja wczoraj Mikiemu kupiłam zestaw startowy od CzuCzu. Są 2 książeczki i karty kontrastowe - kolorystyka dobrana do wieku. Chciałam kupić mu jakieś grające kontrastowe coś ale ceny jak za zboże... Także w d..ie.

Można na wyrost kupić. Ja tak często robię -:-D. Bo potem albo kasy brak albo promocji.
A z rodzicami to nie wiem. Ale mają pustą chatę. Ciszę. I chyba powinni być szczęśliwi.
Ja mimo wszystko oddycham gdy ich nie ma. Także...
Czyli jaki rozmiar? Ciężko trafić.....

Przyszła mata ale wczoraj przez mój kryzys i brak czasu nie odpakowalam paczki dziś może uda się pomyc podłogi coś ogarnąć i odpakuje, w planach dla dzieci na obiad pizze zrobię i zamówiłam sernik na jutro bo mam miec gości nie porywam się na pieczenie przy małym bo wolę nie żyć w stresie Hehe

reklama
Do góry