Niestety. Miliony papierów od milionów lekarzy a tego jednego nie chcą nam dać...I jak się domyślam załatwienie takiego orzeczenia wcale proste nie jest ?
reklama
Adell1994
Fanka BB :)
Zainteresowany książeczką tak samo jak i mój syn
Adell1994
Pieprzona papierologia.Niestety. Miliony papierów od milionów lekarzy a tego jednego nie chcą nam dać...
U nas też z Lidla 62/68, a inne 62. Tylko się śmieję, że te ubranka to na małpie dzieci, bo wszystkie rękawy za długie.My tez już 62. Niektóre 68. Z Lidla 62/68 ale rękawy ciut długie. Już nie pamietam tych 56 szczerze mówiąc Zobacz załącznik 910282
Ale ku.tas [emoji87]Tylko wszystko dziś ustawione pod niego było. Ale on nawet nie zadzwonił SMSa wysłał że się źle czuje i nie da rady... Kaca pewnie k..wa ch..j ma! Nienawidzę go od chyba 6 ur. Bartka którego jest chrzestnym a przyszedł bez prezentu spóźniony i napie..lony.
KatarzynaCarmen
Podziel się szarlotka mmmmmDzień dobry
Staram się właśnie ululać Jaśnie Pana na pierwszą drzemke.
@GoJ... Jak człowiek ma pecha, to i w D.. palec złamie. Tulę mocno, bo nic więcej nie mogę.
@Adell1994 jeśli chcesz odciągać regularnie i robić zapasy, to najlepiej, jeśli ustalisz sobie konkretną godzinę na odciąganie pokarmu, kiedy maluch śpi wtedy pierwsze 2-3 dni power pumping, a potem metoda 7-5-3
W końcu coś rusza ze sprzedażą domu rodziców, już myślałam, że nic z tego nie będzie. Od wczoraj szukam dla nich mieszkania, bo będą kupować i ono w przyszłości ma być moje, więc mama kazała szukać czegoś. To szukam, chociaż to dla mnie dziwne.
Upiekłam najpyszniejsza szarlotkę ever
Zobacz załącznik 910325
KatarzynaCarmen
Hej moja jutro kończy 6 tygodni, i zjada 130-140 ml 5 razy na dobę i zazwyczaj zjada wszystko i płacze o więcej ale już nie dostaje bo to byłoby za dużo . Zjada o 19 później o północy i później o 5 rano A później o 8-9 później około 13Też karmie mm i ciekawa jestem jak jedzą Wasze maluchy. Mój jutro kończy 7 tygodni. Je 120-150. Tylko że wygląda to tak że zje czesc. Trochę aktywności i potem dojada resztę. Albo zje 120 i żeby zasnąć musi dojeść. No musi mieć pod korek. W nocy ma pobudki 2-3 i 5-6. Wtedy zjada około 120
KatarzynaCarmen
6tygodni to zjada 130 ml 5 razy na dobę w nocy robię jej tylko 150ml na lepszy sen czyli 4 ×130 1×150 mała raczej je co 4h zdarza się jej co 3,5 albo co 5Carmen, KINDERBUENOO88, Mati78 ile wasze dzieci jedzą mleka modygikowanego? I wiek dziecka mi napiszcie
Hej moja jutro kończy 6 tygodni, i zjada 130-140 ml 5 razy na dobę i zazwyczaj zjada wszystko i płacze o więcej ale już nie dostaje bo to byłoby za dużo . Zjada o 19 później o północy i później o 5 rano A później o 8-9 później około 13
Czemu byloby za dużo? Jakie macie mleczko?
Adell1994
Wygląda bardzo smakowicieDzień dobry
Staram się właśnie ululać Jaśnie Pana na pierwszą drzemke.
@GoJ... Jak człowiek ma pecha, to i w D.. palec złamie. Tulę mocno, bo nic więcej nie mogę.
@Adell1994 jeśli chcesz odciągać regularnie i robić zapasy, to najlepiej, jeśli ustalisz sobie konkretną godzinę na odciąganie pokarmu, kiedy maluch śpi wtedy pierwsze 2-3 dni power pumping, a potem metoda 7-5-3
W końcu coś rusza ze sprzedażą domu rodziców, już myślałam, że nic z tego nie będzie. Od wczoraj szukam dla nich mieszkania, bo będą kupować i ono w przyszłości ma być moje, więc mama kazała szukać czegoś. To szukam, chociaż to dla mnie dziwne.
Upiekłam najpyszniejsza szarlotkę ever
Zobacz załącznik 910325
No właśnie chciałabym odciągać tylko wtedy kiedy chcę wyjść , ze dwa trzy razy w miesiącu .
reklama
KatarzynaCarmen
Bebilon no bo nie można podawać dużo tego mleka tzn nie można jakiejś dawki przekroczyć.Czemu byloby za dużo? Jakie macie mleczko?