KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Przepraszam mam 6 karmię na dobę raz nawet 7 ale to naprawdę rzadko się zdarzaCzemu byloby za dużo? Jakie macie mleczko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszam mam 6 karmię na dobę raz nawet 7 ale to naprawdę rzadko się zdarzaCzemu byloby za dużo? Jakie macie mleczko?
Przepraszam mam 6 karmię na dobę raz nawet 7 ale to naprawdę rzadko się zdarza
Dzis zakupiłam te mate podłogowe co ostatnio pokazywałam jednak wygrały kolory czarno białeDziewczyny, czy wasze malenstwa leza juz na takich twardych matach podlogowych (takich ala puzzle)? wiem, ze dla rozwoju dziecka, dziecko powinno jak najwiecej czasu spedzac wlasnie „na podlodze”, na brzuchu etc. ale czy takich maluszkow tez to dotyczy? jak myslicie od kiedy klasc?
U nas też okap okazał się sposobem na małą za pierwszym razem to nawet natychmiast po włączeniu zasnęła.Hejka.
Mama7 wiem co przeżywasz. Ja syna miałam takiego nieodkladalnego i wiem jak to wygląda i nie wyobrażam sobie jak ogarnąć drugie dziecko przy takim terroryście. Moja jak ma gorszy dzień to ledwo daje radę ale już mam parę sposobów na nią. Nigdy jeszcze nie włączałam okapu na 3 stopień bo na 1 już tak huczy że łeb mi roPierdIela a teraz, 3 to miód na moje uszy bo młoda wtedy siedzi cicho i mogę ogarnąć obiad. No i usiąść mi nie wolno bo nic się wtedy nie dzieje i też jest ryk. Najcisze jest tak mi wszystko z rąk leci bo się spieszę. A jeśli naprawdę czujesz że nie dasz rady tak dłużej to poprosty gdy jest mąż w domu zostaw mu mała i poprosty wyjdz z domu i idz przed siebie. Odsapniesz trochę za godzinę a mężowi może da to do myślenia. Przynajmniej u mnie trochę podziałało. A przede wszystkim przeszły mi myśli że zaraz udusze tego terrorystę.
Ja Miłosza zaczęłam kłaść jakieś 2 tygodnie temu Możesz, tylko najpierw obie porcje trzeba schłodzić do tej samej temperatury
Ale on fajniutki A Ty taka uśmiechnięta
Dzis zakupiłam te mate podłogowe co ostatnio pokazywałam jednak wygrały kolory czarno białe