reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dzisiaj widze dzien pt nie odkladaj mnie :p tez mam takiego rozbojnika na rekach
DSC_0008i.jpg

DSC_0008i.jpg

Załączniki

• DSC_0008i.jpg
    DSC_0008i.jpg
    245,1 KB · Wyświetleń: 328
  • DSC_0008i.jpg
    DSC_0008i.jpg
    257,5 KB · Wyświetleń: 324
Przepraszam mam 6 karmię na dobę raz nawet 7 ale to naprawdę rzadko się zdarza

Dopytuje bo my mamy HiPP i w 2 miesiącu możesz być 6 karmień po 135 a w 3 - 5 karmień po 170. Aczkolwiek jest też uwaga że jest tak.przygotoeane że można karmić jak.piersia na żądanie. To samo mówił pediatra. I czasem zastanawiam się czy to ok że mój tak dojada przed drzemka albo je na raty. Ale mój jak zje za mało to jest takie darcie że nie da się nie zjeść i niczym oszukac

Dziewczyny, czy wasze malenstwa leza juz na takich twardych matach podlogowych (takich ala puzzle)? wiem, ze dla rozwoju dziecka, dziecko powinno jak najwiecej czasu spedzac wlasnie „na podlodze”, na brzuchu etc. ale czy takich maluszkow tez to dotyczy? jak myslicie od kiedy klasc?
Dzis zakupiłam te mate podłogowe co ostatnio pokazywałam jednak wygrały kolory czarno białe

Hejka.
Mama7 wiem co przeżywasz. Ja syna miałam takiego nieodkladalnego i wiem jak to wygląda i nie wyobrażam sobie jak ogarnąć drugie dziecko przy takim terroryście. Moja jak ma gorszy dzień to ledwo daje radę ale już mam parę sposobów na nią. Nigdy jeszcze nie włączałam okapu na 3 stopień bo na 1 już tak huczy że łeb mi roPierdIela a teraz, 3 to miód na moje uszy :) bo młoda wtedy siedzi cicho i mogę ogarnąć obiad. No i usiąść mi nie wolno bo nic się wtedy nie dzieje i też jest ryk. Najcisze jest tak mi wszystko z rąk leci bo się spieszę. A jeśli naprawdę czujesz że nie dasz rady tak dłużej to poprosty gdy jest mąż w domu zostaw mu mała i poprosty wyjdz z domu i idz przed siebie. Odsapniesz trochę za godzinę a mężowi może da to do myślenia. Przynajmniej u mnie trochę podziałało. A przede wszystkim przeszły mi myśli że zaraz udusze tego terrorystę.
U nas też okap okazał się sposobem na małą :-D za pierwszym razem to nawet natychmiast po włączeniu zasnęła.

Ale on fajniutki :D A Ty taka uśmiechnięta :D

Poki nie ryczy to usmiechnieta[emoji1] nie no, jak czasem czytam wasze posty to nie mam z nim tak zle, odpukac pukpukpukpukpuk zeby znowu nie bylo, ze pochwalilam.
Zawsze znajdzie sie jakis sposob zeby go ujarzmic, nie ma tak ze placze non stop. Czasem jest ciezko robic cokolwiek jedna reka z lesnym saakiem na rekach, ale na ogol jest kochaniutki

reklama
Do góry