Tylko wszystko dziś ustawione pod niego było. Ale on nawet nie zadzwonił SMSa wysłał że się źle czuje i nie da rady... Kaca pewnie k..wa ch..j ma! Nienawidzę go od chyba 6 ur. Bartka którego jest chrzestnym a przyszedł bez prezentu spóźniony i napie..lony.Eh, z rodzina najlepiej na zdjeciach..
reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
No w glowie mam Ciebie z brzuchem jeszcze i w kartonach![]()
Z brzuchem łatwiej niż z dzieciem przy cycu
KINDERBUENOO88
KINDERBUENOO88
Carmen, KINDERBUENOO88, Mati78 ile wasze dzieci jedzą mleka modygikowanego? I wiek dziecka mi napiszcie
Mój jutro kończy miesiąc
Robię mu zawsze 90 ml ale zdarza mu się zostawić choć częściej wszystko zjada.
Podaje mu co 3 h. Chyba ze śpi to wtedy jak wstanie.
Jak bardzo marudny to pomiędzy daje cyca
Adell1994
To ja mojego obudziłam w niedzielę po 7 żeby poszedł przewinąć syna i przyniósł mi go do łóżka na karmienieMoj tez sie miga jak mozea to praca, a to silownia, a to zmeczony. Ale na razie nie naciskam, bo on nie wie jak sie nim zajac. Chcialby sie juz z nim bawic w jakies laskotki, podrzucanie, klocki itp
dlatego jak podrosnie to juz mu nie odpuszcze
Teraz to czasem zabiera go na spacer, polula albo pilnuje jak śpi.
Adell1994
I jak się domyślam załatwienie takiego orzeczenia wcale proste nie jest ?
Adell1994
Jak ja bym chciała mieć go z kim zostawićMy zaraz na spacer bo nie pada, nawet jest troche sloneczka! Musimy naladowac sie spacerowo na caly tydzien, bo od jutra przez tydzien ma u nas lac [emoji17] a wieczorem zostawiamy malego moim rodzicom i lecimy na jakis szoping [emoji4]
Carmen, KINDERBUENOO88, Mati78 ile wasze dzieci jedzą mleka modygikowanego? I wiek dziecka mi napiszcie
Też karmie mm i ciekawa jestem jak jedzą Wasze maluchy. Mój jutro kończy 7 tygodni. Je 120-150. Tylko że wygląda to tak że zje czesc. Trochę aktywności i potem dojada resztę. Albo zje 120 i żeby zasnąć musi dojeść. No musi mieć pod korek. W nocy ma pobudki 2-3 i 5-6. Wtedy zjada około 120
reklama
KINDERBUENOO88