No wiem i tak czasem mimochodem porównuje ich do siebieOni rówieśnicy, więc podobieństwo być musi Fajny okres w życiu mamy
reklama
Adell1994
Fanka BB :)
A jakie sukienki ?Jeju jak wieje dawno tak nie bylo dach mi zerwie
Ja sie rozbudzilam i tym sposobem zapisalam nas na sesje swiateczna i kupilam sukienki...o spodniach jeszcze moge pomarzyc. Myslalam ze przy karmieniu szybciej waga spadnie ale nie.
Dla siebie czy dla Niny ?
Ja też właśnie myślałam że przy karmieniu waga szybko poleci w dół a to widocznie potrzeba czasu
Adell1994
Fanka BB :)
To nieźle daje Ci popalić , mały głodomorek z tego Twojego DamianaA mój znowu je matko obudził się ryk ja mu smoka z on drze jape cały budynek obudzi jego darcacego paszcze ciężko uspokoić co za gnoj się urodził wrrrr
No to super... dopiero by było.Kurde ale akcja
Mieszkam na osiedlu ogrodzonym. I na tym osiedlu pod blokiem tak w bok jest boisko, w sensie trawa i dwie bramki. Chodzę w dzień tam z psem. Spuszczaj go i siedzę na ławce a on sobie biega.
I tak wychodzę z nim na dwor. Ale ze niosłam śmieci i mi się pol worka urwało. To go spuściłam by chwycić worek. I tak idziemy, wieje, deszcz i ten kurde kota zobaczył. Pobiegł za nim ja za nimi i udało się go złapać. To myśle pójdę na te łąkę ( boisko) spuszczę go niech chwile pobiega. I tak dochodzę do celu i koleś na rowerze do mnie ,, jeśli pani idzie w te stronę to radzę zawrócić tam 20 dzików znów łazi ".... kurde słabo mi się zrobiło, wiedziałam ze czasem są dziki bo Kamil mi mówił, ale zapomniałam. I gdyby nie ten koleś to weszłabym z psem bez smyczy w samo stado dzików ....
Nic by mu nie zrobiły pewnie... to wina ludzi że te dziki przychodzą. Pomijam ekspansje... ale wypieprzanie worków z obierkami min. do lasu itp. A czasem wręcz dokarmianie dzików. Mój S. w Otw. w centrum miasta praktycznie knura spotkał. Co gorsza te dziki nic sobie nie robią z obecności człowieka. Ale cieszmy się ostatnio oglądałam że w jakiejś miejscowości wilki tak sobie czilałtują... no to z dwojga złego wolę dziki.Na lewandów- przy Markach.
I kurde całe osiedle ogrodzone, nie wiem jak one wchodzą, pewnie koło budy stróża i nawet nic nie robi...
Ja to z godzinę po tym soacerze nie mogłam dojść do siebie. Już widziałam oczyma wyobraźni jak te dziki rozszarpują mego Ronalda...
Ja oglądam "Drogi Wolności" super jest.Na szczęście do tego nie doszło, a Ty na pewno będziesz już pamietala, że tam bywają!
Dziewczyny polećcie jakiś serial? Ostatnio oglądaliśmy ten polski "pułapka", wcześniej "Peaky Blinders" (najukochańszy), "taboo", "miasteczko twin peaks", "haven" - no takie klimaty. Może być polski, byle dobry, albo zagraniczny, byle nie durny [emoji14]
Noe zwierzęta w ludzkie tylko ludzie w zwierzęce... zwierzaki chodzą tam gdzie zawsze chodziły a teraz im się ludzie wbili...Kurcze te zwierzęta co raz częściej wchodzą w ludzkie siedliska, dobrze że ten chłopak Cię ostrzegł.
A nawiązując do dzików to dziś robiliśmy zadanie domowe z synem właśnie o dzikach [emoji6]
Miki b. rzadko ale jak pełną paszczą to w głosJa dzis spedzilam czas ze starszym. Otworzyli u nas dzis basen i poszlam z nim sama. A maz zostal z malym, ale przez ten czas co nas nie bylo w ogole sie nie obudzil. W ogole spi juz 5 godzin i czekam az wstanie zeby isc spac bs rozbudzania. A to moi chlopcy. Smieja sie u was dzieci w glos? Bo moj sie tylko usmiecha bez glosu
reklama
Hihi napisałam to samo jeszcze nim dotarłam do tego postu ale o 4:00 ranoTo nie zwierzęta wchodzą coraz bliżej w siedliska ludzi tylko ludzie wchodzą coraz bliżej ich terytorium.. niestety...