KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Z pepco malutkie? Mi sie wydaje ze wlasnie ogromnez innych mlody juz nosi 62, a z pepco wisza ubranka na nim
Mój wyrósł narazie z jednej rzeczy 56 i akurat to spodnie z Pepco
Także tez potwierdzam ze małe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z pepco malutkie? Mi sie wydaje ze wlasnie ogromnez innych mlody juz nosi 62, a z pepco wisza ubranka na nim
U nas 3 godz tez pobudka czy chce sie jesc czy nieMy juz po karmieniu. Ninka upodobala sobie 3 godzine. Glowa boli chyba katar lapie...
No masz gangster ci rosnie. Mi Nina plakala od 19 do 21 z przerwami. Juz mnie uszy bolaly. Dzis mi nerw puscil. No ile moznaA mój znowu je matko obudził się ryk ja mu smoka z on drze jape cały budynek obudzi jego darcacego paszcze ciężko uspokoić co za gnoj się urodził wrrrr
To ja mam przeciwne doświadczenieZ pepco malutkie? Mi sie wydaje ze wlasnie ogromnez innych mlody juz nosi 62, a z pepco wisza ubranka na nim
To fajnie że Od razu zasypiaDziecko moje marudne o 20 zasnęło i obudziło się o 2:20. Pampers i pic i już śpi dalej...
Kurczę odłożyłam go do wózka najpierw to może dlatego tak dobrze mu się spało.. teraz jest miedzy nami to ciekawe do kiedy pospi.. choć pewnie odsypia dzień i w sumie na to mogę się zgodzić![]()
Nie dobrze , weź coś na ból głowy , na katar i o ile będzie to możliwe odpoczywaj żeby Cię nie zmogło na dobre.My juz po karmieniu. Ninka upodobala sobie 3 godzine. Glowa boli chyba katar lapie...