KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Z pepco malutkie? Mi sie wydaje ze wlasnie ogromne z innych mlody juz nosi 62, a z pepco wisza ubranka na nim
Mój wyrósł narazie z jednej rzeczy 56 i akurat to spodnie z Pepco
Także tez potwierdzam ze małe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z pepco malutkie? Mi sie wydaje ze wlasnie ogromne z innych mlody juz nosi 62, a z pepco wisza ubranka na nim
U nas 3 godz tez pobudka czy chce sie jesc czy nie tak marudzil ze nawet nie przebralam mu pampersa bo szhbko musial zjesc...My juz po karmieniu. Ninka upodobala sobie 3 godzine. Glowa boli chyba katar lapie...
No masz gangster ci rosnie. Mi Nina plakala od 19 do 21 z przerwami. Juz mnie uszy bolaly. Dzis mi nerw puscil. No ile moznaA mój znowu je matko obudził się ryk ja mu smoka z on drze jape cały budynek obudzi jego darcacego paszcze ciężko uspokoić co za gnoj się urodził wrrrr
To ja mam przeciwne doświadczenie wydaje mi się że te 62 z pepco jest najmniejszeZ pepco malutkie? Mi sie wydaje ze wlasnie ogromne z innych mlody juz nosi 62, a z pepco wisza ubranka na nim
To fajnie że Od razu zasypia Ja siedzę i czekam aż mój łaskawie zaśnieDziecko moje marudne o 20 zasnęło i obudziło się o 2:20. Pampers i pic i już śpi dalej...
Kurczę odłożyłam go do wózka najpierw to może dlatego tak dobrze mu się spało.. teraz jest miedzy nami to ciekawe do kiedy pospi.. choć pewnie odsypia dzień i w sumie na to mogę się zgodzić
Nie dobrze , weź coś na ból głowy , na katar i o ile będzie to możliwe odpoczywaj żeby Cię nie zmogło na dobre.My juz po karmieniu. Ninka upodobala sobie 3 godzine. Glowa boli chyba katar lapie...