Adell1994
Fanka BB :)
O to niezłe zbiory maszCeny z kosmosu, jutro muszę przejrzeć worek z rzeczami do wózka bo jeszcze tam nie zaglądałam .. wczoraj segregowałam worki z ubraniami dla malutkiej masakra tyle tego ze młoda nigdy by tego nie przerobila . Poprałam ubranka od 62-68 wyszły trzy pełne pralki !!! Mam osiem kombinezonow !!! W każdym kolorze .. kuzwa a ja kupiłam jeden i moja kluska kupiła jeszcze jeden swojej siostrze, a wczoraj patrzę w te worki A tam takie fajne różnokolorowe . Skarpetek i rajstopek to dwie reklamowki plus dwie szuflady pełne, do tego czapeczki, o body I innych strojach nie wspomnę , butów chyba ze 30 par.. I do tego mam dwa bujaczki leżaczki .. Przyjmowałam dary a nawet do nich nie zaglądałam bo w.ciąży nie miałam mocy A teraz mam szoka co ja tam mam .. będę musiała to komuś podarować albo Zawioze do hospicjum .. jeszcze mam 6 worków od 74 rozmiaru wzwyż do prania ale.sobie na razie to.daruje bo nie bede miała gdzie tego schować ...I suszyć
Może któraś z was potrzebuje ubranek dla dziewczynki ??
Ja dzisiaj ogarnęłam że mój nie ma cieplejszego pajacyka na teraz . Mamy z pepco 62, ale te rozmiary tam malutkie i już jest taki akurat .