reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

A my jeszcze nie śpimy, przeszliśmy wieczorną gehennę z bolącym brzuszkiem, z niemożnością pierdzenia [emoji24] Dopiero niedawno poszła salwa w pampa, ale co się napłakała i moja bezsilność się mnie udzieliła i płakałam z nią... Teraz cycuje i mam nadzieję że zaśnie.

reklama
Żeby wozić tyłem, tylko 2wayfix i fotelik 2waypearl. Ale w tym foteliku do 4 roku życia raczej dziecko nie pojeździ. Bardzo mała skorupa

To znaczy że normalny Pearl też nie pasuje i musi być specjalny?
Hmm to może nie warto się wcale w to bawić i kupić teraz najzwyklejsza bazę A za rok, czy tam jak wyrosnie, to Besafe (takim jeździła starsza córa)? Czy co polecasz?

Ja dzis spedzilam czas ze starszym. Otworzyli u nas dzis basen i poszlam z nim sama. A maz zostal z malym, ale przez ten czas co nas nie bylo w ogole sie nie obudzil. W ogole spi juz 5 godzin i czekam az wstanie zeby isc spac bs rozbudzania. A to moi chlopcy. Smieja sie u was dzieci w glos? Bo moj sie tylko usmiecha bez glosu

Załączniki

• 20181023_162503.jpg
    20181023_162503.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 122
  • Resized_20181013_101953_5736.jpeg
    Resized_20181013_101953_5736.jpeg
    78,9 KB · Wyświetleń: 117
Kurcze te zwierzęta co raz częściej wchodzą w ludzkie siedliska, dobrze że ten chłopak Cię ostrzegł.
A nawiązując do dzików to dziś robiliśmy zadanie domowe z synem właśnie o dzikach [emoji6]
To nie zwierzęta wchodzą coraz bliżej w siedliska ludzi tylko ludzie wchodzą coraz bliżej ich terytorium.. niestety...

Kurde ale akcja

Mieszkam na osiedlu ogrodzonym. I na tym osiedlu pod blokiem tak w bok jest boisko, w sensie trawa i dwie bramki. Chodzę w dzień tam z psem. Spuszczaj go i siedzę na ławce a on sobie biega.

I tak wychodzę z nim na dwor. Ale ze niosłam śmieci i mi się pol worka urwało. To go spuściłam by chwycić worek. I tak idziemy, wieje, deszcz i ten kurde kota zobaczył. Pobiegł za nim ja za nimi i udało się go złapać. To myśle pójdę na te łąkę ( boisko) spuszczę go niech chwile pobiega. I tak dochodzę do celu i koleś na rowerze do mnie ,, jeśli pani idzie w te stronę to radzę zawrócić tam 20 dzików znów łazi ".... kurde słabo mi się zrobiło, wiedziałam ze czasem są dziki bo Kamil mi mówił, ale zapomniałam. I gdyby nie ten koleś to weszłabym z psem bez smyczy w samo stado dzików ....
Ale byś trafiła , dobrze że Cię ostrzegł .
W ogóle dziki w mieście ? Przy osiedlu gdzie ludzie mieszkają z małymi dziećmi ? Dziwne że władze miasta nic z tym nie zrobię .

reklama
Ja dzis spedzilam czas ze starszym. Otworzyli u nas dzis basen i poszlam z nim sama. A maz zostal z malym, ale przez ten czas co nas nie bylo w ogole sie nie obudzil. W ogole spi juz 5 godzin i czekam az wstanie zeby isc spac bs rozbudzania. A to moi chlopcy. Smieja sie u was dzieci w glos? Bo moj sie tylko usmiecha bez glosu
Fajne chłopaki :)
Starszy syn pewnie zadowolony z czasu spędzonego tylko z Tobą :)
Mój sie w ogóle bardzo mało śmieje , jego rozśmieszyć to nie lada wyzwanie . A jak już to też tylko się uśmiecha , w głos śmiał się może ze 3 razy .

Do góry