Ale jak płacze to przestaje oddychać czy jak? Bo że zakrztusza jak mu się codka robi albo je to tak bywa i u nas...Prawdziwe oblicze Aleksandra
Zobacz załącznik 909912
Czy wasze dzieciaki tez sie tak krztusza?! On juz dzis drugi raz zrobil to tak, ze malo zawalu nie dostalam:/
reklama
No przypominaj ino koło 10:00 bo na 8:00 K odwożę i zaraz potem do Pani z OPSu.Jutro Ci przypomnę 3 razy.
Chloe.Chloe
Fanka BB :)
nieskromnie powiem, że smaczne - została mi jeszcze pasta orzechowa - trzeba tylko ugrilować/usmażyć/upiec bakłażanZjadłabym.
taka sytuacja: dziecko spało trochę to pobawiłam się w kuchni - zrobiłam roladki i ugotowałam kaszę jaglaną do wczorajszej pieczeni. Zaczęłam też przygotowywać sos mięsny do lazanii, którą zrobimy jutro - usmażyłam mięso z przyprawami. Przyszedł mąż z pracy - ja karmię dziecko więc mówię, żeby sobie wziął obiad, bo ja już jadłam. Przychodzi po chwili zadowolony do pokoju. Zaczynamy rozmawiać, mówię, że Leoś trochę pospał przy otwartym oknie, a ja zaczęłam robić sos do lazanii, ale nie mamy pomidorów i trzeba kupić. On (m.) robi zagadkową minę i mówi mi, że myślał, że to mięso to na obiad i sobie je zjadł - na szczęście nie całe... pieczeń z wczoraj stała w lodówce... faceci...
Mój się mlekiem Krztusi jak złapie drugiego cyca A tu ciśnienie dużePrawdziwe oblicze Aleksandra
Zobacz załącznik 909912
Czy wasze dzieciaki tez sie tak krztusza?! On juz dzis drugi raz zrobil to tak, ze malo zawalu nie dostalam:/
Ostatnia edycja:
Chloe.Chloe
Mój Leon też taki jest - bardzo absorbujący, nie bawi się praktycznie sam nawet w bujaczku muszę go zabawiać. Coś w mieszkaniu czy ze sobą mogę zrobić jak śpi, a śpi głównie w nocy, rzadko w dzień, zwykle na spacerze. Nawet jak jest mąż, to udaje mu się zabawić małego na 10 -15 min. Na szczęście nie ma kolek i śpi w nocy.Ja jak już nie mam pomysłu na moją gangsterke wkładam do kosza i wyje. Czasem się uspokaja. Czasem nie
Mała jest B absorbujaca. Kolki nam dołączają. Wczoraj cierpiała 3h...biedulka. jak nie śpi to poplakuje nie umie sama poleżeć Ale ogólnie jest słodka.smoczek nam zycie ratuje. Nocki sa fajne do 3 śpi spokojnie potem wiercpietka się załącza.
AgulaK82
KINDERBUENOO88
A mój właśnie zasnął i go odłożyłam. Akurat jak Kamil napisał ze już wraca. I pewnie teraz będzie spał grzecznie i obudzi się na noc...
Edit: już się obudził
Edit: już się obudził
Ostatnia edycja:
D
Deleted member 180961
Gość
Ale jak płacze to przestaje oddychać czy jak? Bo że zakrztusza jak mu się codka robi albo je to tak bywa i u nas...
No to ze przestaje oddychac jak placze to bezdech i to tez ma, ale ciagle sie krztusi, jak je, jak ulewa, masakra
Adell1994
Mój bardzo często przy jedzeniu się krztusi. I za kazdym razem mnie to przestraszy.Prawdziwe oblicze Aleksandra
Zobacz załącznik 909912
Może to przez te ich języczki ?
reklama
Adell1994
To myślałam że to tylko mój wymaga ciągłej uwagi i zainteresowania . Jak czytam twój post to jakbyś o moim dziecku pisała .Mój Leon też taki jest - bardzo absorbujący, nie bawi się praktycznie sam nawet w bujaczku muszę go zabawiać. Coś w mieszkaniu czy ze sobą mogę zrobić jak śpi, a śpi głównie w nocy, rzadko w dzień, zwykle na spacerze. Nawet jak jest mąż, to udaje mu się zabawić małego na 10 -15 min. Na szczęście nie ma kolek i śpi w nocy.