reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Nina śpi. Mam nadzieję że bez kolki dziś bo jak w nocy będzie dawać koncert to padnę. Dziś mam 1 słaby dzień. Zmęczenie mnie łapie ledwo na oczy widzę.

Starania u was jest takie ciepło?młody niezły pysiu

Miki po kąpieli i cycku został położony do łóżeczka. Wydawał z siebie różne dziwne odgłosy po czym usnął. Dziękuję. Dobranoc ;)
Moj Leo znowu uskutecznia "wieczorne wielkie zarcie" czyli ciagle chce jesc, wyjada piersi do cna i chce wiecej, przysypia na poduszce do karmienia, budzi sie i znowu maltretuje pusty biust...
A potem w nocy bedzie spal, a mi piersi beda pekac po tej stymulacji. Wiecie, ze ja musze go budzic lub przystawiac na spiocha, bo mam tak pelne piersi, ze boje sie zastoju i zapalenia. On spi, a ja sie budze i go zaprzegam do ssania :)

Ostatnia edycja:
Miki po kąpieli i cycku został położony do łóżeczka. Wydawał z siebie różne dziwne odgłosy po czym usnął. Dziękuję. Dobranoc ;)

Ja wykapalam mlodego, zawinelam w kocyk zeby bylo cieplutko zmarzluszkowi, jojczal o cycka wiec na chwile dalam mu smoka zeby sie rozebrac. Nie zdazylam. Zasnal [emoji23]
Z jednej strony spoko, a z drugiej oznacza to szybsza pobudke w nocy :[

czy profutura nie ma lepszego skladu? nie ma przede wszystkim oleju papmowego co jest jego duzym plusem jak dla mnie

Ja zaczęłam je podawać bo miałam w wyprawce kupione 3 saszetki ( awaryjnie) i na Doz był tylko ten Bebilon i jak w kryzysie podałam to potem już kupiliśmy to samo bo się sprawdził a nie chce eksperymentować i co chwile mu zmieniać.

reklama
Nooo... Normalnie jest u nas [emoji14] grzać nie grzejemy, okna cały dzień uchylone. Moje dzieci takie zimnolubne po prostu, a ja staram się iść za nimi :)Luz, mój stary reaguje tak samo, a ja go stopuje [emoji14] miał pecha, bo ja po plastyku i lubię robić bałagan, wiec mamy kolorowe życie [emoji14] tak już u nas wygląda i tyle :DZobacz załącznik 909954Zobacz załącznik 909955Zobacz załącznik 909956
Też się maluję na Dia de los muertos :-D. a to pierwsze jak kiedyś z 5 lat temu u mnie tylko było dwóch takich artystów... ;)

Do góry