18grudzien
Fanka BB :)
Na żywo naprawdę jest fajny super w dotyku i dość dużyPokaz ktory?
Pokaz ktory?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na żywo naprawdę jest fajny super w dotyku i dość dużyPokaz ktory?
Pokaz ktory?
Tak popieram odwiedź GoJ ty dobra kobietoGoj nic głupio , w przyszłym tygodniu dostawa pod ten sam adres co ostatnio? bajdelka mi dziś do głowy przyszło też obejrzeć dobry film w spokoju i się wyspać
Kurczę to dopiero, ciekawe co mi logopeda powie . U mojego też nikt wcześniej nie zauważył . A umawiałaś się na zabieg już ?
Mój stary się mnie pyta jaka bym chciała niespodziankę (tylko facet może zadać takie pytanie [emoji14] ), co by mnie ucieszyło. Twierdzi, że tydzień w SPA bez dzieci to science-fiction [emoji14] podpowiedzcie - co mnie ucieszy? O fryzjerze myślałam, ale nie mam pojęcia co bym chciała na głowie [emoji14]
Ja bym chętnie zjadła cała pizze popila butelka wina obejrzała przy tym fajny film i oczywiście chciała zasnąć na całą noc bez wstawania hmmm takie mam Marzenie
Ja bym chętnie zjadła cała pizze popila butelka wina obejrzała przy tym fajny film i oczywiście chciała zasnąć na całą noc bez wstawania hmmm takie mam Marzenie
Dla mnie bukiet i kolacja na miescie (mule +biale wino) lub/i teatr. Takie troche snobistyczne. A najlepiej, zeby to bylo za granica... skoro mowimy o marzeniach .Mój stary się mnie pyta jaka bym chciała niespodziankę (tylko facet może zadać takie pytanie [emoji14] ), co by mnie ucieszyło. Twierdzi, że tydzień w SPA bez dzieci to science-fiction [emoji14] podpowiedzcie - co mnie ucieszy? O fryzjerze myślałam, ale nie mam pojęcia co bym chciała na głowie [emoji14]
Moim zdaniem tez przesada. Zabieg trwa pół minuty i na prawdę nie ma w tym zbytniej filozofii...
A zapowiedziane niespodzianki to specjalność facetów ;p