reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
U nas dzis wieczorem szczepienie i az sie boje, bo mnie gardlo troche boli i mam nadzieje, ze maly nic nie zlapal.. tez na spacerze czasem sie zastanawiam jak te dzieci sa poubierane, bo ja lekko ubieram i chartuje :) zamowilam taki otulacz do fotelika , Link do: PINK NO MORE OTULACZ DO FOTELIKA NIEBIESKI 0-12 m-cy bo musze codziennie rano z malym wozic syna do przedszkola, wiec mam nadzieje, ze sie przyda. Wlasnie dzis doszedl. U mnie synek tez duzo spi w ciagu dnia i na szczescie nie boli go brzuszek a jem wszystko, wszystko. Ale zeby nie bylo tak kolorowo, to to oko mu ropieje no i z kolei starszy syn byl tak absorbujacy, ze na kolejne dziecko zdecydowalismy sie dopiero po 6 latach, wiec musi byc rownowaga :)
Daj spokój. Ostatnio widziałam dzidzie w wózku w czapce i kapturze przy 20 stopniach...

ja jestem patomatka, Nina miała 3x czapke...
własnie odciagam mleko. Z jednego cyc udało mi sie 120ml...robie zapasy na wyjscia :) i młoda lepiej pije bo sie nie dusi i tak mocno nie leci:)
jednak przeprosilam laktator. Zaraz smigamy na drugi spacer

Ja kupiłam taka, czekam aż przyjdzie właśnie :) używkę, oczywiście bo nowe maty że skip hopa są strasznie drogie. dla mnie ważne było to, zeby materiał nie należał do tych śliskich, a ła ortalionowych, na których dziecko się strasznie poci oraz jakosc materiałów i wykonania. Wybieralam pomiędzy Tiny love a Skip Hopem i ten drugi wygrał że względu na estetykę :)

ja szyłam... 180x2m bez pałaka
jaka słodka

reklama
Hejka ja dziś czuję że żyje, mam mamę, piękna pogoda, na dworze pełno pranka, zupka pomidorowa zrobiona z domowym makaronem mniam, popołudniu jadę z jedną do ortodonty także uwielbiam takie dni gdzie mam wszystko zrobione, mogę z kimś pogadać i jeszcze wyrwe się z domu..... Miłego dnia

Do góry