oluchapoducha
Fanka BB :)
Mój dziś miesiąc kończy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnie tez sie zastanawiam juz nad tym. Zobaczymy co wymaz pokaze. Jeszcze nie mam wynikow z piatku, to pewnie cos rosnie. Bo jakby nie roslo, to wyniki mialy byc po 3 dniach.Może ma zatkany kanalik łzowy ?
To już pediatra zadecyduje czy szczepić czy nie, moim zdaniem to też infekcja więc nie powinni zaszczepić ale jak pisałam to decyzja pediatry. A brała jakiś antybiotyk?A ciekawe czy nie ma przeszkod do szczepienia jak jest bakteria w oku?!
Daj spokój. Ostatnio widziałam dzidzie w wózku w czapce i kapturze przy 20 stopniach...U nas dzis wieczorem szczepienie i az sie boje, bo mnie gardlo troche boli i mam nadzieje, ze maly nic nie zlapal.. tez na spacerze czasem sie zastanawiam jak te dzieci sa poubierane, bo ja lekko ubieram i chartuje zamowilam taki otulacz do fotelika , Link do: PINK NO MORE OTULACZ DO FOTELIKA NIEBIESKI 0-12 m-cy bo musze codziennie rano z malym wozic syna do przedszkola, wiec mam nadzieje, ze sie przyda. Wlasnie dzis doszedl. U mnie synek tez duzo spi w ciagu dnia i na szczescie nie boli go brzuszek a jem wszystko, wszystko. Ale zeby nie bylo tak kolorowo, to to oko mu ropieje no i z kolei starszy syn byl tak absorbujacy, ze na kolejne dziecko zdecydowalismy sie dopiero po 6 latach, wiec musi byc rownowaga
ja na bank bym nie szczepiła nawet jak pediatra da zielone swiatło.To już pediatra zadecyduje czy szczepić czy nie, moim zdaniem to też infekcja więc nie powinni zaszczepić ale jak pisałam to decyzja pediatry. A brała jakiś antybiotyk?
Ja kupiłam taka, czekam aż przyjdzie właśnie używkę, oczywiście bo nowe maty że skip hopa są strasznie drogie. dla mnie ważne było to, zeby materiał nie należał do tych śliskich, a ła ortalionowych, na których dziecko się strasznie poci oraz jakosc materiałów i wykonania. Wybieralam pomiędzy Tiny love a Skip Hopem i ten drugi wygrał że względu na estetykę
jaka słodka