reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
U nas dzis wieczorem szczepienie i az sie boje, bo mnie gardlo troche boli i mam nadzieje, ze maly nic nie zlapal.. tez na spacerze czasem sie zastanawiam jak te dzieci sa poubierane, bo ja lekko ubieram i chartuje :) zamowilam taki otulacz do fotelika , Link do: PINK NO MORE OTULACZ DO FOTELIKA NIEBIESKI 0-12 m-cy bo musze codziennie rano z malym wozic syna do przedszkola, wiec mam nadzieje, ze sie przyda. Wlasnie dzis doszedl. U mnie synek tez duzo spi w ciagu dnia i na szczescie nie boli go brzuszek a jem wszystko, wszystko. Ale zeby nie bylo tak kolorowo, to to oko mu ropieje no i z kolei starszy syn byl tak absorbujacy, ze na kolejne dziecko zdecydowalismy sie dopiero po 6 latach, wiec musi byc rownowaga :)
Daj spokój. Ostatnio widziałam dzidzie w wózku w czapce i kapturze przy 20 stopniach...

ja jestem patomatka, Nina miała 3x czapke...
własnie odciagam mleko. Z jednego cyc udało mi sie 120ml...robie zapasy na wyjscia :) i młoda lepiej pije bo sie nie dusi i tak mocno nie leci:)
jednak przeprosilam laktator. Zaraz smigamy na drugi spacer

Ja kupiłam taka, czekam aż przyjdzie właśnie :) używkę, oczywiście bo nowe maty że skip hopa są strasznie drogie. dla mnie ważne było to, zeby materiał nie należał do tych śliskich, a ła ortalionowych, na których dziecko się strasznie poci oraz jakosc materiałów i wykonania. Wybieralam pomiędzy Tiny love a Skip Hopem i ten drugi wygrał że względu na estetykę :)

ja szyłam... 180x2m bez pałaka
jaka słodka

reklama
Hejka ja dziś czuję że żyje, mam mamę, piękna pogoda, na dworze pełno pranka, zupka pomidorowa zrobiona z domowym makaronem mniam, popołudniu jadę z jedną do ortodonty także uwielbiam takie dni gdzie mam wszystko zrobione, mogę z kimś pogadać i jeszcze wyrwe się z domu..... Miłego dnia

Do góry