reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A my tak na spacerku :) prawie sie nie miesci w gondole, wiec nie wiem jak wloze tu spiwor.. tez juz 68 nosimy i w konczymy 2 jeszcze pare dni i wchodzimy w 3 :)

Załączniki

• 20181016_134557.jpg
    20181016_134557.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 185
Cześć dziewczyny,

Moja młoda na miesiąc zważona- waży 5.2kg.. Tyle samo co jej brat w tym samym czasie, a on się urodził trochę większy.. (Dawid 4175, Klaudia 4020).. Witam w klubie mam że śmietaną w cyckach.

O nocce napiszę jak bedzie lepiej.. gratuluję 1, czy nawet 3 pobudek. To moje marzenie. Ale nic, nie można mieć wszystkiego.

I nas pampersy 2, ale też zdarza się przesikac, a trz3ba zużyć do końca.. Jeszcze 2 paczki.. jakoś pójdzie.
My 1 zuzylismy tylko 1 paczka i na 2 przeszlismy.. teraz z 2 m przesadził uważam.

Bajderka może za małe te pampki u was?

U nas tez sapka czy coś takiego charczącego i odbijać musimy ciągle, nawet w nocy bo krzyczy po karmieniu i uspokaja dopiero jak się odbije.

Ja przy chorobie kogokolwiek w domu nie szczepię.. nawet jak pediatra da zielone światło.

Gosia czekamy na tą twoją umowę.

Adell co u was?

Kinderbueno? Ok?

Chloe?

My po spacerze ( z postawiona budka bo tak Klaudia lepiej spi) i nawet wizycie w Tesco i Biedrze- po dawidkowego bobra ( słodziaka). Zdążyłam zjeść coś na szybko i znów młoda na mnie..

Czy macie zachcianki? No ja znów mam.. prawie jak w ciąży.. znów śledzie.. hehe i pomarańcze.. A to chyba dlatego że mąż ostatnio nie kupił, a obowiązkowo jeden codziennie w koktajlu ląduje. I tak mi brakowało..
Na słodkie też mam, ale próbuje do wagi sprzed ciąży dojść to się powstrzymuje.. Jeszcze 3 kg, ale coraz ciężej..

Ja kupiłam taka, czekam aż przyjdzie właśnie :) używkę, oczywiście bo nowe maty że skip hopa są strasznie drogie. dla mnie ważne było to, zeby materiał nie należał do tych śliskich, a ła ortalionowych, na których dziecko się strasznie poci oraz jakosc materiałów i wykonania. Wybieralam pomiędzy Tiny love a Skip Hopem i ten drugi wygrał że względu na estetykę :)
Ładna bardzo :)

Cześć dziewczyny,

Moja młoda na miesiąc zważona- waży 5.2kg.. Tyle samo co jej brat w tym samym czasie, a on się urodził trochę większy.. (Dawid 4175, Klaudia 4020).. Witam w klubie mam że śmietaną w cyckach.

O nocce napiszę jak bedzie lepiej.. gratuluję 1, czy nawet 3 pobudek. To moje marzenie. Ale nic, nie można mieć wszystkiego.

I nas pampersy 2, ale też zdarza się przesikac, a trz3ba zużyć do końca.. Jeszcze 2 paczki.. jakoś pójdzie.
My 1 zuzylismy tylko 1 paczka i na 2 przeszlismy.. teraz z 2 m przesadził uważam.

Bajderka może za małe te pampki u was?

U nas tez sapka czy coś takiego charczącego i odbijać musimy ciągle, nawet w nocy bo krzyczy po karmieniu i uspokaja dopiero jak się odbije.

Ja przy chorobie kogokolwiek w domu nie szczepię.. nawet jak pediatra da zielone światło.

Gosia czekamy na tą twoją umowę.

Adell co u was?

Kinderbueno? Ok?

Chloe?

My po spacerze ( z postawiona budka bo tak Klaudia lepiej spi) i nawet wizycie w Tesco i Biedrze- po dawidkowego bobra ( słodziaka). Zdążyłam zjeść coś na szybko i znów młoda na mnie..

Czy macie zachcianki? No ja znów mam.. prawie jak w ciąży.. znów śledzie.. hehe i pomarańcze.. A to chyba dlatego że mąż ostatnio nie kupił, a obowiązkowo jeden codziennie w koktajlu ląduje. I tak mi brakowało..
Na słodkie też mam, ale próbuje do wagi sprzed ciąży dojść to się powstrzymuje.. Jeszcze 3 kg, ale coraz ciężej..
Miewam ;) głównie na śledzie... :)

Wam tez tak leci z cycow ? Młody puścił na sekundę a tu sześć strumieni w moment zmoczyly mu twarz moje kolano i stojący przede mną stolik. No cyrk normalnie
Też tak mam. Od tego szybkiego wypływu też mogą być problemy z brzuszkiem i trzeba odbijać. Na początku spuszczałam tą pierwszą porcję w pieluchę, ale teraz mała ciągnie jak odkurzacz.

reklama
Do góry