kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Rozumiem. Tak się powinno. Ja jednak nie byłam zadowolona przy starszych z morskiej wiec i terax nie używałamJa Psikam po ściance nosa a nie bezpośrednio ze az do gardła leci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem. Tak się powinno. Ja jednak nie byłam zadowolona przy starszych z morskiej wiec i terax nie używałamJa Psikam po ściance nosa a nie bezpośrednio ze az do gardła leci
Ładna bardzoJa kupiłam taka, czekam aż przyjdzie właśnie używkę, oczywiście bo nowe maty że skip hopa są strasznie drogie. dla mnie ważne było to, zeby materiał nie należał do tych śliskich, a ła ortalionowych, na których dziecko się strasznie poci oraz jakosc materiałów i wykonania. Wybieralam pomiędzy Tiny love a Skip Hopem i ten drugi wygrał że względu na estetykę
Dzieki. Z lumpa za grosze heheEkstra portki!
No i dobrze. Jednak są jeszcze kompetentni lekarze
Miewam głównie na śledzie...Cześć dziewczyny,
Moja młoda na miesiąc zważona- waży 5.2kg.. Tyle samo co jej brat w tym samym czasie, a on się urodził trochę większy.. (Dawid 4175, Klaudia 4020).. Witam w klubie mam że śmietaną w cyckach.
O nocce napiszę jak bedzie lepiej.. gratuluję 1, czy nawet 3 pobudek. To moje marzenie. Ale nic, nie można mieć wszystkiego.
I nas pampersy 2, ale też zdarza się przesikac, a trz3ba zużyć do końca.. Jeszcze 2 paczki.. jakoś pójdzie.
My 1 zuzylismy tylko 1 paczka i na 2 przeszlismy.. teraz z 2 m przesadził uważam.
Bajderka może za małe te pampki u was?
U nas tez sapka czy coś takiego charczącego i odbijać musimy ciągle, nawet w nocy bo krzyczy po karmieniu i uspokaja dopiero jak się odbije.
Ja przy chorobie kogokolwiek w domu nie szczepię.. nawet jak pediatra da zielone światło.
Gosia czekamy na tą twoją umowę.
Adell co u was?
Kinderbueno? Ok?
Chloe?
My po spacerze ( z postawiona budka bo tak Klaudia lepiej spi) i nawet wizycie w Tesco i Biedrze- po dawidkowego bobra ( słodziaka). Zdążyłam zjeść coś na szybko i znów młoda na mnie..
Czy macie zachcianki? No ja znów mam.. prawie jak w ciąży.. znów śledzie.. hehe i pomarańcze.. A to chyba dlatego że mąż ostatnio nie kupił, a obowiązkowo jeden codziennie w koktajlu ląduje. I tak mi brakowało..
Na słodkie też mam, ale próbuje do wagi sprzed ciąży dojść to się powstrzymuje.. Jeszcze 3 kg, ale coraz ciężej..
Też tak mam. Od tego szybkiego wypływu też mogą być problemy z brzuszkiem i trzeba odbijać. Na początku spuszczałam tą pierwszą porcję w pieluchę, ale teraz mała ciągnie jak odkurzacz.Wam tez tak leci z cycow ? Młody puścił na sekundę a tu sześć strumieni w moment zmoczyly mu twarz moje kolano i stojący przede mną stolik. No cyrk normalnie
Wam tez tak leci z cycow ? Młody puścił na sekundę a tu sześć strumieni w moment zmoczyly mu twarz moje kolano i stojący przede mną stolik. No cyrk normalnie