reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A to nowość... głowa mnie boli... zapodałabym proszka ale mam cycozwisa bo tylko do domu weszliśmy i był wyj. Zmęczona jestem psychocznie a to dopiero drugi dzień złamanego kopyta... chyba się rozleniwiłam zwyczajnie.

Staram sie ja doceniać, kiedy tylko moge, zresztą nie muszę się wysilać zbytnio, bo na prawdę codziennie zaskakuje mnie swoją dojrzałością. Myślę że najbardziej brakuje jej właśnie takiego dzidziusiowania, pełnego skupienia uwagi na niej. Staramy sie. Jakoś tak intuicyjnie, koślawo i często nieudolnie, ale mam nadzieję, że coś tam nam wychodzi ;)Ojjjj u nas to samo ;p Michaś wyciąga z Ciebie kilogramy :D on coraz okraglejszy, a Ty coraz szczuplejsza :D Milego dnia Kasiu, będzie coraz lepiej! :*Ale ślicznotka :)

Ale fajna noc! Trzy pobudki, ale szama, beczuś i znowu w kime. Do 9 gnilismy w łóżku :D

Miłosz nosi ciuszki 68 i wchodzimy w pieluchy trójki. Szybko ten czas zapitala :o

Dzięki , Wam tez miłego !

U nas dzis wieczorem szczepienie i az sie boje, bo mnie gardlo troche boli i mam nadzieje, ze maly nic nie zlapal.. tez na spacerze czasem sie zastanawiam jak te dzieci sa poubierane, bo ja lekko ubieram i chartuje :) zamowilam taki otulacz do fotelika , Link do: PINK NO MORE OTULACZ DO FOTELIKA NIEBIESKI 0-12 m-cy bo musze codziennie rano z malym wozic syna do przedszkola, wiec mam nadzieje, ze sie przyda. Wlasnie dzis doszedl. U mnie synek tez duzo spi w ciagu dnia i na szczescie nie boli go brzuszek a jem wszystko, wszystko. Ale zeby nie bylo tak kolorowo, to to oko mu ropieje no i z kolei starszy syn byl tak absorbujacy, ze na kolejne dziecko zdecydowalismy sie dopiero po 6 latach, wiec musi byc rownowaga :)

Kinder zabawne porównanie do dzika w zoledziach ;) rozejrze się za tym katarkiem do odkurzacza, w aptece ziko albo gemini stacjonarnych powinni mieć. Skolei goj uśmiałam się jak opisalas sytuację spod szkoły, kktóra z was lepiej ubrała malucha ;) ja wychodząc prZed 8ma ubieram inaczej/cieplej niż wychodząc po poludniu/lżej.

U nas dzis wieczorem szczepienie i az sie boje, bo mnie gardlo troche boli i mam nadzieje, ze maly nic nie zlapal.. tez na spacerze czasem sie zastanawiam jak te dzieci sa poubierane, bo ja lekko ubieram i chartuje :) zamowilam taki otulacz do fotelika , Link do: PINK NO MORE OTULACZ DO FOTELIKA NIEBIESKI 0-12 m-cy bo musze codziennie rano z malym wozic syna do przedszkola, wiec mam nadzieje, ze sie przyda. Wlasnie dzis doszedl. U mnie synek tez duzo spi w ciagu dnia i na szczescie nie boli go brzuszek a jem wszystko, wszystko. Ale zeby nie bylo tak kolorowo, to to oko mu ropieje no i z kolei starszy syn byl tak absorbujacy, ze na kolejne dziecko zdecydowalismy sie dopiero po 6 latach, wiec musi byc rownowaga :)

Może ma zatkany kanalik łzowy ?

reklama
Jak te dzieciaki rosna- sliczne i dordne te Wasze maluchy :)
Czy macie mary edukacyjne dla dzieci? Jakie kupujecie? Jakie macie doswiadczenia? Czym sie kierowac?

Do góry