kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Michałek to już taki fajniusi się zrobił. Nie taka chudzinka
Zmienia się w poważnego faceta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Michałek to już taki fajniusi się zrobił. Nie taka chudzinka
No to pasuje jak w mordę strzelił na to pojawienie się tych bakterii czy czegoś tam w układzie pokarmowym. I nauki trawienia itp. czy jakoś. Wszystkie chyba tu maluchy przechodziły mniej lub bardziej te brzuszkowe kłopoty w okolicy trzeciego tygodnia.Jutro skończy 3 tygodnie.
Życzę Wam miłego dnia [emoji4] mały się zrobił taki fajny [emoji7]Zobacz załącznik 907918 dzień dobry. Oby był dobry bo ostatnio ciężko z tym.
No cudowna jak się już uśmiecha [emoji2]
Staram sie ja doceniać, kiedy tylko moge, zresztą nie muszę się wysilać zbytnio, bo na prawdę codziennie zaskakuje mnie swoją dojrzałością. Myślę że najbardziej brakuje jej właśnie takiego dzidziusiowania, pełnego skupienia uwagi na niej. Staramy sie. Jakoś tak intuicyjnie, koślawo i często nieudolnie, ale mam nadzieję, że coś tam nam wychodzi Ojjjj u nas to samo ;p Michaś wyciąga z Ciebie kilogramy on coraz okraglejszy, a Ty coraz szczuplejsza Milego dnia Kasiu, będzie coraz lepiej! :*Ale ślicznotka
Ale fajna noc! Trzy pobudki, ale szama, beczuś i znowu w kime. Do 9 gnilismy w łóżku
Miłosz nosi ciuszki 68 i wchodzimy w pieluchy trójki. Szybko ten czas zapitala
U nas dzis wieczorem szczepienie i az sie boje, bo mnie gardlo troche boli i mam nadzieje, ze maly nic nie zlapal.. tez na spacerze czasem sie zastanawiam jak te dzieci sa poubierane, bo ja lekko ubieram i chartuje zamowilam taki otulacz do fotelika , Link do: PINK NO MORE OTULACZ DO FOTELIKA NIEBIESKI 0-12 m-cy bo musze codziennie rano z malym wozic syna do przedszkola, wiec mam nadzieje, ze sie przyda. Wlasnie dzis doszedl. U mnie synek tez duzo spi w ciagu dnia i na szczescie nie boli go brzuszek a jem wszystko, wszystko. Ale zeby nie bylo tak kolorowo, to to oko mu ropieje no i z kolei starszy syn byl tak absorbujacy, ze na kolejne dziecko zdecydowalismy sie dopiero po 6 latach, wiec musi byc rownowaga