reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Cienką bawełnianą tyle co by skronie i zatoki czyli czoło miały ciepło. Kak wieje to budę stawiam albo czapka uszatka ale też cienka... za ciepło jeszcze moim zdaniem na te grube choć wczoraj pod szkołą B. Ja z Mikim 7 tyg. Miki bawełniana bluzka spodnie skary kocyk brak czapki obok mama z około 3msc córką kombinezon zimowy kaptur czapka ciepla gruba koc do tego buda postawiona... i zastanawiałsm się która z nas jest poj.ebana

Tamta

U mnie dwa przebierania obsikany po szyję co mu założę jakiś fajny pajacyk ma na chwilę, pampersy Dada co dostałam już spakowałam dla kuzynki za tydzień ma termin są jednak małe ale te firmy pampers są dłuższe i daje mu tego siusiaka na dół i falabnke z pampersa ładnie wyciągam i za każdym razem mu zmieniem w nocy pampka i dalej cały obsikany ehhhhh jakbym robiła jak GoJ to chyba by mu ten mocz uszami wyleciał....

Ja co dwie godz mam totalnie mokrego panpersa. Nie wyrobie na nie [emoji23]

IMG_1450.JPG
dzień dobry. Oby był dobry bo ostatnio ciężko z tym.

Załączniki

• IMG_1450.JPG
    IMG_1450.JPG
    221,7 KB · Wyświetleń: 423
reklama
Do góry