reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Moj Leoś pierwszy raz usmiechal sie do mnie dwa dni temu. Nie nagrywala ani nie fotografowalam tylko cieszylam chwila :). Bylo tez slodkie "agu" :).
Wczoraj moja siostre tez obdarzal swoimi usmiechami. Ona uwielbia dzieci, a dzieci ja i maluch sie do niej bardzo wdzieczyl.
Dzisiaj sie poklocilam z wlasnym dzieckiem- ja ze chce kawe, a on, ze nie ma mowy i mam zostac z nim w lozku. Poszlam sobie, a on plakal :(. Zrobilam te kawe, ale mam wyrzuty sumienia :(. Nie moge tak wbrew niemu, bo mnie w srodku boli.

Ja tez nie mogę patrzeć w lustro
Ale ze względu na włosy. Ostatnia fryzjerka mi tak końcówki ścięła że pół włosów nie mam
A zapuszczam z krotkich, teraz mam takie za ucho . A wiadomo jak to z zapuszczaniem. Ani to podpiąć ani związać .
W dodatku ludzie uważają że mają prawo wygłaszać opinie swoje wszem i wobec
I teraz słucham że lepiej mi było w tamtych i że tamten kolor lepiej mi pasował
I że w okularach starzej wyglądam (ta, przestanę nosić i będę gorzej widzieć bo ktoś uważa że wyglądam staro)
Zaczyna mi się już to wszystko przelewać bokiem. Chodzę smutna bo ja zawsze dbałam bardzo o siebie a teraz muszę wysłuchiwać głupot a naprawdę nie mam jak ogarnąć wszystkiego na raz
:sad:
Ja tez mam 4kg na plusie, wlosy zaczely mi sie przetluszczac - w ciazy mialam takie piekne :). Nadal boli mnie blizna po cc po prawej stronie. Jednak to ja jecze, ze zle wygladam, a nikomu nie przyjdzie do glowy komentowac ze w dresie chodze i niepasujacej bluzce. Pogon tych krytykantow- jeszcze sie połóg nie skonczył - masz czas na figure i wszystko inne. Wlosy maja sie podobac przede wszystkim Tobie, ewentualnie Twojemu facetowi, a reszta niech spada. Okulary w dzisiejszych czasach nosi polowa doroslych - ja bardzo lubie okulary i kiedys nosilam zerowki ;). Ja wiem, ze jeszcze sie wystroje i wymaluje i paznokcie bede miala zeobione (jak zawsze przed ciaza), na razie daje sobie na luz.
Chcialabym zadbac jedynie o wage i gimnastyke, ale moj laktoterrorysta mozno mi to uniemozliwia ;).

Wagę mam już ogarniętą.
Ale od trzech tygodni słucham w różnym natężeniu i z różnych stron coraz to nowych przytyków.
To musisz pogonic tych mądralinskich. Powiedz im wprost, ze takie slowa sprawiaja Ci przykrosc i nie chcesznich sluchac. Taki klasyczny komunikat "ja".
A napiszesz mi jakiej firmy masz stepper? Pisalas, ze efekty byly dobre. Napiszesz mi jak/ile cwiczylas i co sie zmienilo?

My już po spacerku, zakupach (Rossmann i piekarnia ) i wizycie w szkole z czekoladkami. Klaudia spacer przespala, a teraz śniadanie jem na raty... W planach jeszcze prasowanie i obiad.. hmmm z dzieckiem na rękach? Jeszcze śpiewać mi każe bo inaczej płacz ..czekam na leżaczek jak na zbawienie.. może jutro przyjdzie..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry