reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Moj Leoś pierwszy raz usmiechal sie do mnie dwa dni temu. Nie nagrywala ani nie fotografowalam tylko cieszylam chwila :). Bylo tez slodkie "agu" :).
Wczoraj moja siostre tez obdarzal swoimi usmiechami. Ona uwielbia dzieci, a dzieci ja i maluch sie do niej bardzo wdzieczyl.
Dzisiaj sie poklocilam z wlasnym dzieckiem- ja ze chce kawe, a on, ze nie ma mowy i mam zostac z nim w lozku. Poszlam sobie, a on plakal :(. Zrobilam te kawe, ale mam wyrzuty sumienia :(. Nie moge tak wbrew niemu, bo mnie w srodku boli.

Ja tez nie mogę patrzeć w lustro
Ale ze względu na włosy. Ostatnia fryzjerka mi tak końcówki ścięła że pół włosów nie mam
A zapuszczam z krotkich, teraz mam takie za ucho . A wiadomo jak to z zapuszczaniem. Ani to podpiąć ani związać .
W dodatku ludzie uważają że mają prawo wygłaszać opinie swoje wszem i wobec
I teraz słucham że lepiej mi było w tamtych i że tamten kolor lepiej mi pasował
I że w okularach starzej wyglądam (ta, przestanę nosić i będę gorzej widzieć bo ktoś uważa że wyglądam staro)
Zaczyna mi się już to wszystko przelewać bokiem. Chodzę smutna bo ja zawsze dbałam bardzo o siebie a teraz muszę wysłuchiwać głupot a naprawdę nie mam jak ogarnąć wszystkiego na raz
:sad:
Ja tez mam 4kg na plusie, wlosy zaczely mi sie przetluszczac - w ciazy mialam takie piekne :). Nadal boli mnie blizna po cc po prawej stronie. Jednak to ja jecze, ze zle wygladam, a nikomu nie przyjdzie do glowy komentowac ze w dresie chodze i niepasujacej bluzce. Pogon tych krytykantow- jeszcze sie połóg nie skonczył - masz czas na figure i wszystko inne. Wlosy maja sie podobac przede wszystkim Tobie, ewentualnie Twojemu facetowi, a reszta niech spada. Okulary w dzisiejszych czasach nosi polowa doroslych - ja bardzo lubie okulary i kiedys nosilam zerowki ;). Ja wiem, ze jeszcze sie wystroje i wymaluje i paznokcie bede miala zeobione (jak zawsze przed ciaza), na razie daje sobie na luz.
Chcialabym zadbac jedynie o wage i gimnastyke, ale moj laktoterrorysta mozno mi to uniemozliwia ;).

Wagę mam już ogarniętą.
Ale od trzech tygodni słucham w różnym natężeniu i z różnych stron coraz to nowych przytyków.
To musisz pogonic tych mądralinskich. Powiedz im wprost, ze takie slowa sprawiaja Ci przykrosc i nie chcesznich sluchac. Taki klasyczny komunikat "ja".
A napiszesz mi jakiej firmy masz stepper? Pisalas, ze efekty byly dobre. Napiszesz mi jak/ile cwiczylas i co sie zmienilo?

My już po spacerku, zakupach (Rossmann i piekarnia ) i wizycie w szkole z czekoladkami. Klaudia spacer przespala, a teraz śniadanie jem na raty... W planach jeszcze prasowanie i obiad.. hmmm z dzieckiem na rękach? Jeszcze śpiewać mi każe bo inaczej płacz ..czekam na leżaczek jak na zbawienie.. może jutro przyjdzie..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry