reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

W ogóle lenie się dziś patrzę na malego, przytulam, noszę właśnie nakarmiłam nic nie robię dosłownie, pranie się wypralo, obiad kotlety mam z wczoraj nie mam ziemniaków, ale jakoś taki dzień lenia dosłownie....

reklama
Hej meldujemy sie i my [emoji6] u nas nocka standardowo 2pobudki miedzy 24-2 pierwsza i w okolicach 5ej druga [emoji4] teraz Mikulino spi [emoji5]a ja mam chwilke...

Goj-ja juz sie nie moge doczekac usmieszkow [emoji7]

Helenka-fajne rozwiazanie i w lapki cieplo [emoji4]
W ogóle pierwszy świadomy uśmiecg Miki walnął wczoraj do mojego ojca i byłam zazdrosna także dziś już jestem usatysfakcjonowana...

Młoda mi śpi drugą godzinę...odsypia ;-) ja już wszystko gotowe wstanie śmiegniemy na spacerek i lecimy na pedicure :p
tak w ogóle nie mogę patrzeć w lustro, jeszcze 9kg mi zostało a waga nic

No tak ale łapki mojemu wystają bo śpi w pozycji "poddaję się" i musiałabym go po czubek głowy przykryć ;) a na kombinezon przy śpiworku zbyt ciepło... zresztą kombinezon ten pluszowy mam na 56 a on już 62 nosi ;)

Moj to samo, a nawet jak nie spi z rekoma do gory, to jak mu je przykryje to zaraz odkrywa, taki wolny chlopak. Chyba czas na rekawiczki bo faktycznie lapki marzna.

Dzisiaj to mlody ma w ogole dzien stekania. Non stop sie prezy i wierci, az dziwne, bo od 2 dni kupy wrocily do normy i robi po 3-4 dziennie. Ewidentnie cos go znowu meczy.

reklama
Do góry