reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

W ogóle lenie się dziś patrzę na malego, przytulam, noszę właśnie nakarmiłam nic nie robię dosłownie, pranie się wypralo, obiad kotlety mam z wczoraj nie mam ziemniaków, ale jakoś taki dzień lenia dosłownie....

reklama
Hej meldujemy sie i my [emoji6] u nas nocka standardowo 2pobudki miedzy 24-2 pierwsza i w okolicach 5ej druga [emoji4] teraz Mikulino spi [emoji5]a ja mam chwilke...

Goj-ja juz sie nie moge doczekac usmieszkow [emoji7]

Helenka-fajne rozwiazanie i w lapki cieplo [emoji4]
W ogóle pierwszy świadomy uśmiecg Miki walnął wczoraj do mojego ojca i byłam zazdrosna także dziś już jestem usatysfakcjonowana...

Młoda mi śpi drugą godzinę...odsypia ;-) ja już wszystko gotowe wstanie śmiegniemy na spacerek i lecimy na pedicure :p
tak w ogóle nie mogę patrzeć w lustro, jeszcze 9kg mi zostało a waga nic

No tak ale łapki mojemu wystają bo śpi w pozycji "poddaję się" i musiałabym go po czubek głowy przykryć ;) a na kombinezon przy śpiworku zbyt ciepło... zresztą kombinezon ten pluszowy mam na 56 a on już 62 nosi ;)

Moj to samo, a nawet jak nie spi z rekoma do gory, to jak mu je przykryje to zaraz odkrywa, taki wolny chlopak. Chyba czas na rekawiczki bo faktycznie lapki marzna.

Dzisiaj to mlody ma w ogole dzien stekania. Non stop sie prezy i wierci, az dziwne, bo od 2 dni kupy wrocily do normy i robi po 3-4 dziennie. Ewidentnie cos go znowu meczy.

reklama
Do góry