reklama
18grudzien
Fanka BB :)
Zmieniłam i ***** daje od jutra ostatnia deska ratunku co u koleżanki była poprawa na hipp combiotik zobaczę, buźka schodzi więc to nie alergia jak to nie pomoże zobaczę pepti ale żadnych specyfikow nie będę ny dawać oprócz lyczkow wodyMoja się dzisiaj tak obsrala że całe nogi miała bo z boku pampersa wyszło, a zmieniłaś mleko na bebilon?
helenka_22
Do wózka będę Szyc sobie takie coś ze zakładam na rączkę a ręce wsuwam w to cieploSzkoda że nie wiedziałam że aż tak... zmarzłam jak cholera
Jak wychodzicie teraz na spacer z młodymi jak skleszcza z zimna wkladacie im coś na dłonie?? Mój ma spiworek to w cialo w samym cieplejszym pajacu mu cieplo. Na łbie czapa. Ale dlonie to i mi dziś bardzo zmarzly a mam lepsze krążenie niz dzidziuś i myślę czy to nie pora na jakie rękawiczki ale jakie??
Mufka ale mnie chodziło dla dziecka..Do wózka będę Szyc sobie takie coś ze zakładam na rączkę a ręce wsuwam w to cieplo
helenka_22
AaaMufka ale mnie chodziło dla dziecka..
nie przykrywam kocykiem
Sandi
Hej meldujemy sie i my [emoji6] u nas nocka standardowo 2pobudki miedzy 24-2 pierwsza i w okolicach 5ej druga [emoji4] teraz Mikulino spi [emoji5]a ja mam chwilke...
Goj-ja juz sie nie moge doczekac usmieszkow [emoji7]
Helenka-fajne rozwiazanie i w lapki cieplo [emoji4]
Goj-ja juz sie nie moge doczekac usmieszkow [emoji7]
Helenka-fajne rozwiazanie i w lapki cieplo [emoji4]
18grudzien
Mufke moja mamcia mi uszylaDo wózka będę Szyc sobie takie coś ze zakładam na rączkę a ręce wsuwam w to cieplo
Załączniki
reklama
18grudzien
A ja popatrzyłam na te puzzle na podłogę jak marcia nie wyślę albo okaże się że cena z kosmosu to zastanawiam się nad tymi dwoma możecie zobaczyć, ocenić, wyrazić swoje zdanie i w ogóle co myślicie Hehe
Załączniki