No... choć staram się już ograniczyć...Dokładnie mam to samo, a pijesz kawę?
reklama
Mama7
Fanka BB :)
Nie... cudownie..I teraz słuchajcie!!!! Mój Damian zjadł o 18:30 obudzil się w nocy tam koło 1 co do was pisałam i teraz o 6:30!!!czyli już ranek więc jedna nocna pobudka, jedna zapewnie to jednorazowe ale cieszy
helenka_22
NoooZimno kurna
Szkoda że nie wiedziałam że aż tak... zmarzłam jak cholera
Jak wychodzicie teraz na spacer z młodymi jak skleszcza z zimna wkladacie im coś na dłonie?? Mój ma spiworek to w cialo w samym cieplejszym pajacu mu cieplo. Na łbie czapa. Ale dlonie to i mi dziś bardzo zmarzly a mam lepsze krążenie niz dzidziuś i myślę czy to nie pora na jakie rękawiczki ale jakie??
18grudzien
Hmmm u nad dziś ciepło jak wczoraj nie myślałam jeszcze o rekawiczkach jak ma być zimno mąż musi sprężac ruchy z drzewemSzkoda że nie wiedziałam że aż tak... zmarzłam jak cholera
Jak wychodzicie teraz na spacer z młodymi jak skleszcza z zimna wkladacie im coś na dłonie?? Mój ma spiworek to w cialo w samym cieplejszym pajacu mu cieplo. Na łbie czapa. Ale dlonie to i mi dziś bardzo zmarzly a mam lepsze krążenie niz dzidziuś i myślę czy to nie pora na jakie rękawiczki ale jakie??
18grudzien
Jedz dużo jedz...... A ten zdrowy zazdrościć innemu czegoś innego i tak dalej i tak dalej ble bleKupiłam Mg. Zapodalam jeden juz w aptece i bede czekac na cud. Jestem psychicznie wyczerpana tymi kolataniami rozdygotaniem ciala.... aż mi się chce płakać... zazdroszczę każdemu zdrowemu czlowiekowi...
A ja marzę aby mój syn się tak obsral po szyję miękka kupa że nawet sobie nie wyobrażacie jaka bym była radosna z tego powodu ehhh a tam dalej twarde bobki że próbuje wszystkiego
Bo popołudniami jest na krótki rękaw ale rano dziś to na sweter i kurtkę...Hmmm u nad dziś ciepło jak wczoraj nie myślałam jeszcze o rekawiczkach jak ma być zimno mąż musi sprężac ruchy z drzewem
reklama
KatarzynaCarmen
Moja się dzisiaj tak obsrala że całe nogi miała bo z boku pampersa wyszło, a zmieniłaś mleko na bebilon?Jedz dużo jedz...... A ten zdrowy zazdrościć innemu czegoś innego i tak dalej i tak dalej ble ble
A ja marzę aby mój syn się tak obsral po szyję miękka kupa że nawet sobie nie wyobrażacie jaka bym była radosna z tego powodu ehhh a tam dalej twarde bobki że próbuje wszystkiego