reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
I teraz słuchajcie!!!! Mój Damian zjadł o 18:30 obudzil się w nocy tam koło 1 co do was pisałam i teraz o 6:30!!!czyli już ranek więc jedna nocna pobudka, jedna :) zapewnie to jednorazowe ale cieszy
Tak u mnie ostatnio też tak ładnie przesypia ale o 22.30 ostatnie karmienie A o 5 pobudka więc to już w ogóle cudo , cieszę się chwilą bo nie wiem co może przynieść kolejny dzień

Witam się po weekendzie.
Młoda w sobotę dała mi popalić, pod koniec dnia myślała, że wyleę w kosmos. Ryk non stop, ręce nie, wózek nie, leżeć nie...wczoraj było o wiele lepiej ale straszna wiercipięta z Niny ..
cyc wojna u nas też jest- szczerze mówiąc nie wiem o co chodzi. Chce pić, szuka a za chwilę wyrywa się...

dziś wstała o 4.30 a poszła spać o 23...ja się rozbudziłam i poprasowałam kawa wypita pralka się kręci...
młodzi też już wstali...

aaa i dostała małą super prezencik muszę Wam pokazać...robota okrutna ale efekt super
kiedy ja się wyśpię?;)))

GOJ to mezusia masz na chacie..4 dzieciątko :p
Kobieto nie pokazuj mi takich rzeczy.....
Bo zaraz siądę do maszyny

reklama
Dzień dobry [emoji1] u nas mała ma jeszcze problemy z zasypianiem wieczorem i o różnych godzinach usypia. Najbardziej ją nuży telewizor. Trochę popatrzy jak coś się rusza i od razu odlot [emoji23] wczoraj zasnęła koło 21:30. Nocne zmiany mamy już standardowo koło 3 i między 5:30 a 6.

W tv mówili, że już od przyszłego tygodnia duże ochłodzenie (koło 10 stopni), więc trzeba korzystać z ostatnich ciepłych dni [emoji21]

Do góry