reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Tak, w jeden.

Tez od wczoraj nosimy dwojki, bo juz jedynki malego cisnely, przez ten duzy brzuszek.
I jak nie robi kupy, tak nie robi, ale juz jak zrobi to tak samo wylatuje gora, a maly pod kran i ciuchy do przebrania [emoji1] dzisiaj przed spacerem przebieralam go 3 razy, najpierw sie obsral, a potem porzygal tak, ze mial cale mokre plecy.

Dba aby mama miała co robić..

reklama
Ja karmię 4 raz , ale mały chyba wyczuwa że jestem chora i nie mam siły i zasypia grzecznie zaraz po zjedzeniu . Pije herbatkę z sokiem z malin, a od 8 do 10 przyjmuje u nas rodzinny to jadę bo coraz gorzej ze mną :(

Wit C bierz w dużych ilościach.. tzn taka c1000 już w ciąży jak m był chory brałam 2 tabletki, w chorobie można 2x2

Załączniki

• part000001_3.jpg
    part000001_3.jpg
    113,2 KB · Wyświetleń: 132
Cześć dziewczyny.

Klaudia kończy dzisiaj miesiąc. Ale zleciało.
Chyba wchodzi w ten kryzys 5 tygodnia.. wczorajszy dzień był koszmarny. Cały dzień spała jak ptaszek na gałęzi i wyła.. nie szło wytrzymać. Noc trochę lepsza, ale ja już nie kojarzę kiedy się budzi i cycek..
Teraz śpi to szybko śniadanie i ogarnąć siebie. Dzisiaj do kościoła i z Dawidem na basen. Mamy w planach jeszcze rodzinny spacer. Zobaczymy na co pozwoli nasza terrorystka

Gosiu powodzenia z tym panowaniem i obyś naprawdę w poniedziałek miała klucze.
Dawaj znaka co z mężem.

Cześć dziewczyny.

Klaudia kończy dzisiaj miesiąc. Ale zleciało.
Chyba wchodzi w ten kryzys 5 tygodnia.. wczorajszy dzień był koszmarny. Cały dzień spała jak ptaszek na gałęzi i wyła.. nie szło wytrzymać. Noc trochę lepsza, ale ja już nie kojarzę kiedy się budzi i cycek..
Teraz śpi to szybko śniadanie i ogarnąć siebie. Dzisiaj do kościoła i z Dawidem na basen. Mamy w planach jeszcze rodzinny spacer. Zobaczymy na co pozwoli nasza terrorystka

Gosiu powodzenia z tym panowaniem i obyś naprawdę w poniedziałek miała klucze.
Dawaj znaka co z mężem.
Póki co zbiera się do szpitala... znając życie pewnie 6h tam posiedzi...

reklama
Ja też , ale starszakom szukam... koszyk na 350 zł już :o
Dla Uli zamówiłam paczkę 68-74 od koleżanki z Irlandii. Ona tam w lumpeksach wyszukuje perełki, najczęściej z metkami jeszcze i sprzedaje potem.
Przysłała mi fotki i matko kochana jakie cudowności przyjdą to aż zacieram ręce! :D:p:p:p
Wczoraj wysłała

Te dzieciaki puszczą mnie z torbami :D lepiej żywić niż ubierać hihi
Ale wolę raz kupić za większą kase i mieć spokój do kolejnej pory roku niż skupować po trochu.
3x klikałam popieram i 3x Miki yak mi trącał rękę że wciskało się "nie lubię"
Wrzucam Myszkowe do koszyka...

Do góry