reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ktoras z was ma kocyk/otulacz do fotelika cybex aton 5? Bo wydaje mi sie, ze nie kazdy bedzie pasowal przez to, ze jest zaglowek. Starania podpowiesz cos?
Mój fotelik cybex atom ale czy 5.... Hm..
1539159970424.jpg

Załączniki

• 1539159970424.jpg
    1539159970424.jpg
    76,7 KB · Wyświetleń: 306
Kurde zaczynam żałować pompowanych kół. Pękła mi dentka. Stary połatał ją na różne sposoby i kupa. A dostać dętkę na wsi Warszawa to chyba nie realne. Szukam i szukam...

Piszę do was używając dyktafonu. Pierwszy raz w życiu ale młody tak mi drze się przy cycku że nie jestem w stanie normalnie pisać. W ogóle noc tragiczna i teraz też nie najlepiej ale jakoś żyjemy. Staram się ogarnąć obiad mieszkanie. Wiem że ktoś się mnie o coś pytam ale nie mam pojęcia kto i o co. Także jak coś to Zapytajcie jeszcze raz. Matko cud że ten dyktafon nie łapie krzyków Miłosza. Wybaczcie brak interpunkcji ale ten dyktafon nie jest na tyle mądry żeby stawiać przecinki. I w sumie nie wiem co chciałam jeszcze powiedzieć na pewno coś dalej nie wiem co. Młodego co jakiś czas daje na matę nawet udaje mi się wtedy zrobić część obiadu.
I w ogóle miałam przeboje MOPR bo oczywiście nie podobało im się moje zaświadczenie o dochodach i musiałam kombinować żeby znowu do pracy po to nie iść ale się jakoś udało. Tyle zachodu o te głupie 1000 zł że aż się odechciewa. Buziaki Może uda mi się jeszcze dzisiaj coś napisać.Zobacz załącznik 906477
Co ty chevsz czysto masz...

Zjedliśmy obiad nakarmie małego i idę na spacer ale dziś nie mam weny, boli mnie coś albo nerki albo mam kolke macica jeszcze chyba już nie wiem albo kozonki, już ponad połowę antybiotyku a cewka nadal pobolewa zaczynam podejrzewac najgorsze, chodzę zwinieta w kłębek, nawet nie wiem jak bola nerki ale dochodzi ból z przodu koło śledziony albo mam kolke no nic...... Marudzę

reklama
Czesc dziewczyny! Ja robie to co zwykle. Karmie, małolat śpi na kolanach, probuje odkladac, zmieniam pampersa, bo znow kupa ...w roznych kolejnosciach te.czynnosci sie powtarzaja... kawe i sniadanie zrobilam przy akompaniamencie placzu...Leos znowu przy piersi. Nic nie ogarniam, bo nie mam jak. Za tydzien usg bioderek to moze dostane zielone swiatlo i wsadze mlodego w chuste. Hustawko- bujaczka z wibracjami, melodyjkami i szumami nie lubi. Nawet noszenie nie pomaga. Na wszystko dobry jest tylko cyc.
I pomyslec, ze w nocy sama go obudzilam, zeby dac mu cyca (piersi bolaly od mleka)...
Jedyne co dobre to, ze odroznia noc od dnia i w nocy spi z przerwami na karmienie i przewijanie. Zdarzaja sie maratony 2 -godzinne, ale to nad ranem juz.
To u mnie tak to wyglada. I nie mam kiedy paznokci obciac, wiec o makijazu i robieniu feyzury nie wspomne ;). Na spacery wyskakuje jak Filip z konopii, w dresie i tym co mam na sobie. Jednym slowem klasyczna matka z anegdoty, co albo myje zeby, albo robi siku. I mam jedno male dziecko bez kolek ;).

Do góry