Adell1994
Fanka BB :)
Racja !Jak nie chce leżeć sam na brzuchu to możesz go kłaść zawsze na swoim brzuszek do brzuszka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Racja !Jak nie chce leżeć sam na brzuchu to możesz go kłaść zawsze na swoim brzuszek do brzuszka.
Właśnie tak lezymy....Jak nie chce leżeć sam na brzuchu to możesz go kłaść zawsze na swoim brzuszek do brzuszka.
Dawać mi te maść byle szybko....
Dobrze ze szybko zareagowalas. A powiedz czy to ciemie bylo zapadniete w pozycji lezacej czy tylko w pionowej? Bo jak mojego biore zeby mu sie odbilo to tez ma lekko zapadniete. A kupy robi czesto, bo praktycznie po kazdym karmieniu. I czasem ulewa. Starszy syn mial bardzo duze ciemiaczko i tez mi sie przypomina, ze mial ciagle lekko zapadniete
Nie mam pojęcia , moja też ma ten trądzik i 2 dni temu już myślałam że schodzi A od wczoraj znowu się pojawił, napewno samo zejdzie , nie smaruje niczym tylko woda przygotowana tak 3 razy dziennie myje buziakaBuzka mojego synka jakieś rady?
Mój jak widzi smoczka to wkurf 3x taki jak bez myślisz że nie próbowałam...Ja pato matka daje smoczek do paszczy i czekam aż przyśnie. Wtedy daje cyca.
Pomaga też karmienie spod pachy.
Ale w nocy zanim to ogarniemy to się budzi i denerwuje
Od dwóch dni tak mamy.
Trzech właściwie
Ja tak samo niczym nie smaruje i nawet nie mocze przy kapieli. Przemywam tylko rumiankiem 1-2 razy dziennie. Tak mi zalecila pediatraNie mam pojęcia , moja też ma ten trądzik i 2 dni temu już myślałam że schodzi A od wczoraj znowu się pojawił, napewno samo zejdzie , nie smaruje niczym tylko woda przygotowana tak 3 razy dziennie myje buziaka
A dużo tego ma ? I ile się utrzymuje już?Ja tak samo niczym nie smaruje i nawet nie mocze przy kapieli. Przemywam tylko rumiankiem 1-2 razy dziennie. Tak mi zalecila pediatra
U mnie to samo ze smoczkiem. Ostatnia nadzieja smoczek ortodontyczny, bo chyba tylko tego jeszcze nie probowalam. Kinder, Ty chyba masz takie? Z prosta koncowka, co przypomina sutek. Krotki on jest? Bo moj ma odruch wymiotny przy smoczkachMój jak widzi smoczka to wkurf 3x taki jak bez myślisz że nie próbowałam...