reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Oglądam serial....

Śpicie? Gdzie wy?

Załączniki

• DSC_2599.JPG
    DSC_2599.JPG
    835,8 KB · Wyświetleń: 116
Dobrze ze szybko zareagowalas. A powiedz czy to ciemie bylo zapadniete w pozycji lezacej czy tylko w pionowej? Bo jak mojego biore zeby mu sie odbilo to tez ma lekko zapadniete. A kupy robi czesto, bo praktycznie po kazdym karmieniu. I czasem ulewa. Starszy syn mial bardzo duze ciemiaczko i tez mi sie przypomina, ze mial ciagle lekko zapadniete

Tak i tak miał. Ale wiadomo ze w pionowej bardziej.

Nie mam pojęcia , moja też ma ten trądzik i 2 dni temu już myślałam że schodzi A od wczoraj znowu się pojawił, napewno samo zejdzie , nie smaruje niczym tylko woda przygotowana tak 3 razy dziennie myje buziaka
Ja tak samo niczym nie smaruje i nawet nie mocze przy kapieli. Przemywam tylko rumiankiem 1-2 razy dziennie. Tak mi zalecila pediatra

reklama
Mój jak widzi smoczka to wkurf 3x taki jak bez ;) myślisz że nie próbowałam...
U mnie to samo ze smoczkiem. Ostatnia nadzieja smoczek ortodontyczny, bo chyba tylko tego jeszcze nie probowalam. Kinder, Ty chyba masz takie? Z prosta koncowka, co przypomina sutek. Krotki on jest? Bo moj ma odruch wymiotny przy smoczkach

Do góry