reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
To dużo przybrała moja to koło 180g tygodniowo [emoji6]

Ja dopiero w czwartek mam wizytę i zobaczę jak przybiera.. mega mnie interesuje bo wydaje mi się, ze on ciagle mały.. i niby raczki z fałdkami to jednak chude..

W ogóle co ja się z nim mam dziś. Nic nie chce spać... jedzenie zwymiotował, potem ulał.. sika na potęgę, co godzinę mokry pampers, raz nawet obsikał i siebie i rożek.
Leży już w samym Body na krótki lekko przykryty i tylko tak się nie poci..

Muszę zainwestować w bujaczka bo nie mam pomysłu jak zająć i czym..

Lilianka - waga urodzeniowa 3320, długość 56 cm. Dużo śpi póki co, aż mi dziwnie z tym ;) Choć zasnąć wczoraj miała ogromny problem.
Ja na kilka dni przed porodem w szpitalu wylądowałam, bo miałam złe zapisy ktg (nikomu nie życzę takiego stresu). Ale myślę, że palec Boży w tym był, bo bym w aucie inaczej urodziła.

Gratulacje!
Cudna klusina [emoji7]

Ps. Chyba mamy takie same wanienki [emoji846]

reklama
@Bajdelka35 - nie mówię, że nic nie bolało, ale ten ból był taki znośny, a na ktg się prawie skurcze nie pisały, więc uznałam, że to nie to.

Tak, to wanienka z IKEA, doskonale komponuje się na naszej pralce.
A ja kłębkiem nerwów jestem - u Lilianki brzydki katar się pojawił :(

Do góry