reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jeszcze dzisiaj spróbuje odciągnąć troche.
To wczorajsze zamroziłam żeby na jutro było ''świeże''
W ogóle to nie wiem ale chyba już mi sie wyregulowała laktacja bo większość czasu mam miękkie piersi. Jak długo nie karmie to czuje że są ciężkie i pełne ale nie są już w rozmiarze Pamela
Spróbuj właśnie jak Helenka radzi ściągać ręcznie. Może więcej uciśniesz :)
Mleczko w lodówce może stać 4-5 dni, więc nie musiałaś mrozić :)
Ej a jak dziecko mialoby problem z trawieniem laktozy, to spozywanie produktow bez laktozy przez nas by mu pomagalo? Czy bez znaczenia, bo nasze mleko i tak ja bedzie mialo?
Bo juz w sumie nie wiem, niby to co jemy nie wplywa, a wydaje mi sie ze jak pije mleko wlasnie bez to jest troche lepiej. I juz nie wiem czy sobie wkrecam czy nie
Jeśli chodzi ci o te produkty, co mają napisane na wierzchu "bez laktozy" to to jest bujda. Są to produkty jedynie o obniżonej zawartości laktozy.
Tutaj musi się @StarAnia wypowiedzieć.

Jak u was pogoda bo u nas super , wstawiłam żeberka na obiad i sobie siedzimy przed domem ... po obiedzie spacer do lasu

Załączniki

• IMG_20181009_131636.jpg
    IMG_20181009_131636.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 124
reklama
Do góry