reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Jeszcze dzisiaj spróbuje odciągnąć troche.
To wczorajsze zamroziłam żeby na jutro było ''świeże''
W ogóle to nie wiem ale chyba już mi sie wyregulowała laktacja bo większość czasu mam miękkie piersi. Jak długo nie karmie to czuje że są ciężkie i pełne ale nie są już w rozmiarze Pamela

U mnie to samo, chociaz czasem mam wrazenie ze nawet troche malawo tego mleka, bo mlody szybko zebra o drugiego cycka, dopiero jak zje dwa to pelen relaks i spokoj

reklama
My po wizycie położnej i @StarAnia nie trafiłaś z wagą [emoji12][emoji12][emoji12] 3700 waży [emoji16] od zeszłego poniedziałku przybrała 450 gram [emoji16] Cycki rządzą [emoji123][emoji123][emoji123]
Skórka jest już różowa, bez śladów żótaczki [emoji846]

I nic nie mowila ze za duzo przybrala? Ja za taki przyrost dostalam zjebki

Ej a jak dziecko mialoby problem z trawieniem laktozy, to spozywanie produktow bez laktozy przez nas by mu pomagalo? Czy bez znaczenia, bo nasze mleko i tak ja bedzie mialo?
Bo juz w sumie nie wiem, niby to co jemy nie wplywa, a wydaje mi sie ze jak pije mleko wlasnie bez to jest troche lepiej. I juz nie wiem czy sobie wkrecam czy nie

Lilianka - waga urodzeniowa 3320, długość 56 cm. Dużo śpi póki co, aż mi dziwnie z tym ;) Choć zasnąć wczoraj miała ogromny problem.
Ja na kilka dni przed porodem w szpitalu wylądowałam, bo miałam złe zapisy ktg (nikomu nie życzę takiego stresu). Ale myślę, że palec Boży w tym był, bo bym w aucie inaczej urodziła.

Załączniki

• 20181007_174551.jpg
    20181007_174551.jpg
    451,1 KB · Wyświetleń: 126
Lilianka - waga urodzeniowa 3320, długość 56 cm. Dużo śpi póki co, aż mi dziwnie z tym ;) Choć zasnąć wczoraj miała ogromny problem.
Ja na kilka dni przed porodem w szpitalu wylądowałam, bo miałam złe zapisy ktg (nikomu nie życzę takiego stresu). Ale myślę, że palec Boży w tym był, bo bym w aucie inaczej urodziła.
No proszę jaka duża dziewczynka [emoji5] to też hiper szybki poród miałaś [emoji16] grunt że wszystko dobrze się skończyło [emoji6][emoji6][emoji6] Niech się zdrowo chowa [emoji8]

reklama
Pachną tak samo cały czas. Wyglądają jak te na zdjęciach u hafija. Gazy też cały czas, czasem przy gazach trochę steka i widac, że sprawiają trudność. Czasem też ulewa, a potem znów głodna. Wogole czesto je, do 3 godz to tylko na spacerze wytrzyma i pierwsza drzemkę w nocy, a potem co 1- 2 musi zjeść.
No płacze niemiłosiernie i to często. Nie położy spokojnie i popatrzy 10min..
Że starszym to przerabialam i brał wszystko chyba co było na kolki, ale to nie pomagało..
Teraz nie chce jej szprycowac bez potrzeby..
Starszy ma alergie na mleko krowie, odstawiłam je już na początku, zresztą mało pije ogólnie i jem mleka.. no już z sił opadam. Niby to juz przechodzilam i bylam "niby" przygotowana, ale teraz mnie dopadaja myśli, co kurde że mną jest nie tak, że drugie dziecko i znów taki Meksyk..
To nie ciekawie ja przesyłam duuuzo sił....

Do góry