reklama
Mama7
Fanka BB :)
StarAnia powiedz jak powinna wyglądać kupa u 3.5tyg noworodka. Plissss
U nas dużo kup dziennie i rzadkie.. wcześniej była jajecznica że tak powiem..
Sporo gazów puszcza i dużo płacze.. znów nie wiem czy to te kolki?
Jak poznać czy kolka?
U nas dużo kup dziennie i rzadkie.. wcześniej była jajecznica że tak powiem..
Sporo gazów puszcza i dużo płacze.. znów nie wiem czy to te kolki?
Jak poznać czy kolka?
kasiaczek89pl
Pilnuje tego 90"ml wody i,3 płaskie miarki mleka, dziś mam pediatre zapytam
U starszej na mm tez tak było. Kurde godzinę nieraz cisla z nogami do góry .... a klocki takie ze szok. Dopiero jak zaczęłam rozszerzać dietę to przeszło. No i dopajalam woda odrobine to było lepiej. Czasem pomaga zmiana mm
M
Mar1
Gość
Kurczę, przepraszam, ale nie nadrobię.
I ja urodziłam - 30.09.2018. Poród bajka - zorientowałam się że rodzę jak miałam niemal pełne rozwarcie. U nas w domu wirus szaleje, na początku dzieci, teraz ja.. Boję się o Liliankę.
I ja urodziłam - 30.09.2018. Poród bajka - zorientowałam się że rodzę jak miałam niemal pełne rozwarcie. U nas w domu wirus szaleje, na początku dzieci, teraz ja.. Boję się o Liliankę.
KatarzynaCarmen
To po wczorajszym [emoji85]A ja więcej nie chwale publicznie mego dziecka!
Od 6 nie śpimy, krzyczymy i tylko neeeeeee neeeeeeeeee neeeeeeee
Super. Gratulacje.Kurczę, przepraszam, ale nie nadrobię.
Mama7
Pachną tak samo cały czas. Wyglądają jak te na zdjęciach u hafija. Gazy też cały czas, czasem przy gazach trochę steka i widac, że sprawiają trudność. Czasem też ulewa, a potem znów głodna. Wogole czesto je, do 3 godz to tylko na spacerze wytrzyma i pierwsza drzemkę w nocy, a potem co 1- 2 musi zjeść.Link do: Kupka dziecka od narodzin do pierwszego roku życia
A co znaczy duzo i rzadkie? Jaki kolor, jakie duże, jak pachną? W sensie normalnie a la maślanka, czy kwasem? Jak kwas plus płaczki i gazy, to bym obstawiała problemy z trawieniem laktozy i spróbowała delicolu do kazdego karmienia. Jak to to, to efekt będzie od razu.
No płacze niemiłosiernie i to często. Nie położy spokojnie i popatrzy 10min..
Że starszym to przerabialam i brał wszystko chyba co było na kolki, ale to nie pomagało..
Teraz nie chce jej szprycowac bez potrzeby..
Starszy ma alergie na mleko krowie, odstawiłam je już na początku, zresztą mało pije ogólnie i jem mleka.. no już z sił opadam. Niby to juz przechodzilam i bylam "niby" przygotowana, ale teraz mnie dopadaja myśli, co kurde że mną jest nie tak, że drugie dziecko i znów taki Meksyk..
Mama7
Gratulacje.Kurczę, przepraszam, ale nie nadrobię.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
My dzis mamy miesiac. No i Ninka wazy 4540 bioderka ok teraz szalejemy na miescie zaraz karmienie i babcia zabiera mala na
spacer a ja do fryzjera...
Jak bedziecie szczepic?juz mnie pielegniarka zaatakowala :-)
spacer a ja do fryzjera...
Jak bedziecie szczepic?juz mnie pielegniarka zaatakowala :-)
reklama
AgulaK82
Gratulacje [emoji8][emoji8][emoji8] Jak będziesz miała czas i ochotę to napisz coś więcej o małej [emoji7][emoji6][emoji846][emoji5]Kurczę, przepraszam, ale nie nadrobię.