reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Witaminy. P. bólowe. Mg. Fe.
Mg i Fe nie mozna razem, ale to pewnie wiesz.
Link do: Wróć Do Figury Sprzed Ciąży- 60 dni – SportsMama za to się zabrałam. I załamałam się swoją kondycją, a raczej jej brakiem. No ale od czegoś trzeba zacząć [emoji14] oprócz tego mam 5 ćwiczeń od fizjo ze względu na moj zepsuty brzuch.

Dziewczyny... Wy Też macie takie wzdęcia? Ja pierdziele, przecież ja zagaduje te rodzinę...
Niestety ja mam mega gazy od samego cc. Mialam Was pytac o to, ale sie wstydzilam. Myslalam, ze.to moze od antybiotyku -biore probiotyk, ale poprawa jest mala lub wcale :(.
Ja.wszedzie czytam, ze.po cc cwiczyc mozna zaczac po 3 m-cach. Chce tez sprawdzic rozstep miesnia prostego. Mysle za to o zakupie steppera skretnego- ktoras dziewczyna z forum miala i chwalila (@Mama7 -to Ty?)
Poki co staram sie cwiczyc miesnie Kegla i wciagac brzuch.

reklama
Mg i Fe nie mozna razem, ale to pewnie wiesz.

Niestety ja mam mega gazy od samego cc. Mialam Was pytac o to, ale sie wstydzilam. Myslalam, ze.to moze od antybiotyku -biore probiotyk, ale poprawa jest mala lub wcale :(.
Ja.wszedzie czytam, ze.po cc cwiczyc mozna zaczac po 3 m-cach. Chce tez sprawdzic rozstep miesnia prostego. Mysle za to o zakupie steppera skretnego- ktoras dziewczyna z forum miala i chwalila (@Mama7 -to Ty?)
Poki co staram sie cwiczyc miesnie Kegla i wciagac brzuch.
Nie wiedziałam... a czemu i jak brac w takim razie bo wlasnie dostaje zawalu...

reklama
Do góry