reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Przy Werce tak miałam. Nikomu się nie przyznałam [emoji23]

Dziewczyny czy Wy też bardziej ogarniacie, jak nie ma facetów? W dwie godziny ogarnęłam chatę, postawilam pranie, pomylam naczynia, odbebnilam pierwszy trening i zimny prysznic :D wprawdzie spod prysznica wybiegalam do głodnego Miłosza i majtki ubierałam w drodze do dostawki, ale dałam radę :D
Zaczynam zauważać iż jak go nie ma mam w domu ład i porządek, wszystko na swoich miejscu zaplanowane według zegarka niektórych rzeczy, trójce kąpie szybko i obrabiam koło nich w tri miga w sensie czyste ubranka, buty, obcinam paznokcie, uszy itd a mój stary w weekend syfi i rozregulowal rytm dnia gdzie ci starsi na łeb wchodzą i muszę ich pionowac! Także chyba coś w tym jest! Aczkolwiek coś tam pomocy jest zawsze mu dzieciaki mogę zostawić i zresetować się jadąc gdzieś! No i ostanio po moich zalach skacze koło mnie i jest na pstrykniecie,... :rolleyes:

Cześć mamusie. Haha mi się nie zdarzyło ale mam w głowie tę myśl że będzie wrzask jak telefon z ręki mi wyleci [emoji12]@StarAnia dokładnie też bardziej mam wszystko ogarnięte jak starego w domu nie ma a od piątku tylko po łebkach sprzątam [emoji12][emoji12] [emoji12]

A my w sobotę mieliśmy cycowy armageddon [emoji20] Julka płakała, ja ją do cyca a ona wk.rw, łapała brodawke i za chwilę ją puszczała i kręciła głową w prawo w lewo, to tak w skrócie. W sobotę padłam jak kawka z tego wszystkiego. A wczoraj zrobiliśmy sobie wypad rodzinny na obiad i zakupy... Musiałam zakupić sobie płaszczyk na jesień bo mam tylko zwykłą kurtkę typu soft shell czy jakoś tak się pisze [emoji6] a mąż zrobił mi niespodziankę w postaci ulubionych perfum La vie est belle [emoji16] Któraś też z Was dostała takie [emoji6]do tego jakieś próbki serum i do twarzy i pod oczy, a Julci kupiłam 2 bluzeczki [emoji5]

@seremida trzymam kciuki [emoji110]

@GoJ to siłach z Mikiego że już się przekręcił [emoji123]

A powiedzcie mi czy jak Wasze maluchy śpią to też wydają śmieszne dźwięki, mruczenia a nawet na głos się śmieją bo moja tak od kilku dni tak robi przez sen [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 905450Zobacz załącznik 905451Zobacz załącznik 905452

Czyli zaraz po pałacach wrześniowych mam ze Smyka, to teraz będą perfumy na jesień :):)

Dzień dobry ;)
U nas znowu znośna noc, także cud miód i orzeszki. Młodą na 8 do przedszkola pojechała (moja mama ją zawiozla), a ja staram się uśpić łobuza i biore się za robotę. Pożegnałam dziś połóg, a Miłosz skończył 6 tygodni. Z tej okazji koniec pobłażliwości, czas na dietę, ćwiczenia i ogólne ogarnięcie spasionego dupska.

Zatrzyma ktoś ten czas? Gdzie jest mój maleńki noworodzio?!Zobacz załącznik 905411Zobacz załącznik 905412Zobacz załącznik 905413
Śliczny jest , a jaki ładny uśmieszek, noworodki tak szybko rosną [emoji33] już 6 tygodni minęło [emoji123] widać że ładnie rośnie [emoji10]

Cześć dziewczyny.

My po wczorajszych gościach. Młoda przewyła całą ich wizytę .. no masakra. Nie dala się uspokoić. Takze narazie nikogo nie zapraszam:(

Tyle u nas..

Ja robilam po drugiej ciazy skalpel chodakowskiej i poszlo 16kg w dol :-) :-) ja jeszcze 2 tyg zrobie badania krwi gin i ruszam powoli...waga stanela ale trzesie mnie na.slodkie masakra ciagle wesze po szafach :-)

My dzis z mala idziemy na.pazury jutro fryzjer...czas sie ogarnac

Ja to robiłam kilka razy skalpel. Jeden dzień ćwiczeń a potem z 4 dni zakwasów, i tak w kółko to chyba nie dla mnie:)
Ale podziwiam tych co mają na to siły :)

reklama
Do góry