oluchapoducha
Fanka BB :)
Bajdelka my tu o diecie a ty pralinki wstawiasz starania a tybierzez glucopghage? Metformax?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaczynam zauważać iż jak go nie ma mam w domu ład i porządek, wszystko na swoich miejscu zaplanowane według zegarka niektórych rzeczy, trójce kąpie szybko i obrabiam koło nich w tri miga w sensie czyste ubranka, buty, obcinam paznokcie, uszy itd a mój stary w weekend syfi i rozregulowal rytm dnia gdzie ci starsi na łeb wchodzą i muszę ich pionowac! Także chyba coś w tym jest! Aczkolwiek coś tam pomocy jest zawsze mu dzieciaki mogę zostawić i zresetować się jadąc gdzieś! No i ostanio po moich zalach skacze koło mnie i jest na pstrykniecie,...Przy Werce tak miałam. Nikomu się nie przyznałam [emoji23]
Dziewczyny czy Wy też bardziej ogarniacie, jak nie ma facetów? W dwie godziny ogarnęłam chatę, postawilam pranie, pomylam naczynia, odbebnilam pierwszy trening i zimny prysznic wprawdzie spod prysznica wybiegalam do głodnego Miłosza i majtki ubierałam w drodze do dostawki, ale dałam radę
A jaka masz hemoglobine? A wizytę mam jutro,Bajdelka byłam w biedronce po buty.... wykupili!! Szlak by to nie no trzeba koczowac na otwarcie poprostu.... idę do pediatry na ważenie małego, zapytam może ja czy mogę brać żelazo przy tych zastrzykach.
Cześć mamusie. Haha mi się nie zdarzyło ale mam w głowie tę myśl że będzie wrzask jak telefon z ręki mi wyleci [emoji12]@StarAnia dokładnie też bardziej mam wszystko ogarnięte jak starego w domu nie ma a od piątku tylko po łebkach sprzątam [emoji12][emoji12] [emoji12]
A my w sobotę mieliśmy cycowy armageddon [emoji20] Julka płakała, ja ją do cyca a ona wk.rw, łapała brodawke i za chwilę ją puszczała i kręciła głową w prawo w lewo, to tak w skrócie. W sobotę padłam jak kawka z tego wszystkiego. A wczoraj zrobiliśmy sobie wypad rodzinny na obiad i zakupy... Musiałam zakupić sobie płaszczyk na jesień bo mam tylko zwykłą kurtkę typu soft shell czy jakoś tak się pisze [emoji6] a mąż zrobił mi niespodziankę w postaci ulubionych perfum La vie est belle [emoji16] Któraś też z Was dostała takie [emoji6]do tego jakieś próbki serum i do twarzy i pod oczy, a Julci kupiłam 2 bluzeczki [emoji5]
@seremida trzymam kciuki [emoji110]
@GoJ to siłach z Mikiego że już się przekręcił [emoji123]
A powiedzcie mi czy jak Wasze maluchy śpią to też wydają śmieszne dźwięki, mruczenia a nawet na głos się śmieją bo moja tak od kilku dni tak robi przez sen [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 905450Zobacz załącznik 905451Zobacz załącznik 905452
Śliczny jest , a jaki ładny uśmieszek, noworodki tak szybko rosną [emoji33] już 6 tygodni minęło [emoji123] widać że ładnie rośnie [emoji10]Dzień dobry
U nas znowu znośna noc, także cud miód i orzeszki. Młodą na 8 do przedszkola pojechała (moja mama ją zawiozla), a ja staram się uśpić łobuza i biore się za robotę. Pożegnałam dziś połóg, a Miłosz skończył 6 tygodni. Z tej okazji koniec pobłażliwości, czas na dietę, ćwiczenia i ogólne ogarnięcie spasionego dupska.
Zatrzyma ktoś ten czas? Gdzie jest mój maleńki noworodzio?!Zobacz załącznik 905411Zobacz załącznik 905412Zobacz załącznik 905413
No nic za długo cię nie było..... A dyrektor zapomniałem dopisać że schudłam 13kgJestem. Co tam ?
Ja robilam po drugiej ciazy skalpel chodakowskiej i poszlo 16kg w dol :-) :-) ja jeszcze 2 tyg zrobie badania krwi gin i ruszam powoli...waga stanela ale trzesie mnie na.slodkie masakra ciagle wesze po szafach :-)
My dzis z mala idziemy na.pazury jutro fryzjer...czas sie ogarnac
Na Karczunkowską starego wyciągnijBajdelka byłam w biedronce po buty.... wykupili!! Szlak by to nie no trzeba koczowac na otwarcie poprostu.... idę do pediatry na ważenie małego, zapytam może ja czy mogę brać żelazo przy tych zastrzykach.