To dopiero od 2 czy 3 dni wcześniej walił dzięciołaAle ładne trzyma główkę!!! Mój nie lubi na brzuszku ale i tak go codziennie daje Hehe choć na chwilę
reklama
Adell1994
Fanka BB :)
Jak on pięknie trzyma głowęMatka ma za..ste legginsy
Zobacz załącznik 905520
A ja udaję Sphinxa
Byłam odebrać dowód.
Podałam dane do umowy i Pani ma ją sklecić w tym tygodniu.. mogłaby jutro zadzwonić że skleciła ale znając życie...
Przez to wszystko nie byłam w OPSie.
Trochę szkoda że nie dziś ta umowa i klucze...
Adell1994
To mój tak właśnie robi jak to określiłaś ,,wali dziecioła" tyle że mój nie lubi leżeć na brzuchu .To dopiero od 2 czy 3 dni wcześniej walił dzięcioła
Ale urósł..@Mama7 przy diecie bogatej w ryby nie jest potrzebna suplementacja
A to nasze 6 tygodni!
I my w poczekalni. Czekamy na USG bioderek. Oby się młody nie obudził...Zobacz załącznik 905544Zobacz załącznik 905545Zobacz załącznik 905547
Miki to nawet i uśnie na brzuchu bo odkrył że to nie sadyzm matki tylko faktycznie na boleści i pierdy pomagaTo mój tak właśnie robi jak to określiłaś ,,wali dziecioła" tyle że mój nie lubi leżeć na brzuchu .
AgulaK82
No proszę jak rośnie [emoji123][emoji5]@Mama7 przy diecie bogatej w ryby nie jest potrzebna suplementacja
A to nasze 6 tygodni!
I my w poczekalni. Czekamy na USG bioderek. Oby się młody nie obudził...Zobacz załącznik 905544Zobacz załącznik 905545Zobacz załącznik 905547
Moja też wali dzięcioła jak ją położę na brzuchu ale dopiero ma 12 dni więc i tak ona te głowę wysoko podnosi to się dziwię i potrafi obrócić w prawo lub lewo [emoji6]To dopiero od 2 czy 3 dni wcześniej walił dzięcioła
KatarzynaCarmen
Ale głowę podnosi , silny chłopak [emoji7]Matka ma za..ste legginsy
Zobacz załącznik 905520
A ja udaję Sphinxa
Byłam odebrać dowód.
Podałam dane do umowy i Pani ma ją sklecić w tym tygodniu.. mogłaby jutro zadzwonić że skleciła ale znając życie...
Przez to wszystko nie byłam w OPSie.
Trochę szkoda że nie dziś ta umowa i klucze...
AgulaK82
@wiciowamama 11 września, to potrafisz cofać się w czasie? [emoji12][emoji12][emoji12][emoji23] HihihiMoja Ulka ma już lekarza.
Byłam ją dziś zapisać do przychodni. Uff.
11 września idę z nią na kontrolną wizyte a 6 listopada szczepienie.
Mam pytanie.
Proponowali mi szczepionki skojarzone. Odmówiłam bo uważam że to syf.
ALE
Jest możliwość wykupienia szczepionki na grypę jelitówke , doustną.
3 dawki po 220 zł.
Miała któraś styczność ?
My idziemy w przyszłym tygodniu na 1 wizytę bo dziś byłam ją zapisać do pediatry to w tym tygodniu jej nie ma, jest zastępstwo.
reklama
18grudzien
O jaka sesja