reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
@Mama7 przy diecie bogatej w ryby nie jest potrzebna suplementacja :)

A to nasze 6 tygodni!
I my w poczekalni. Czekamy na USG bioderek. Oby się młody nie obudził...Zobacz załącznik 905544Zobacz załącznik 905545Zobacz załącznik 905547
No proszę jak rośnie [emoji123][emoji5]
To dopiero od 2 czy 3 dni wcześniej walił dzięcioła
Moja też wali dzięcioła jak ją położę na brzuchu ale dopiero ma 12 dni więc i tak ona te głowę wysoko podnosi to się dziwię i potrafi obrócić w prawo lub lewo [emoji6]

CollageMaker_20181008_152609644.jpg

Załączniki

• CollageMaker_20181008_152609644.jpg
    CollageMaker_20181008_152609644.jpg
    566 KB · Wyświetleń: 370
Matka ma za..ste legginsy ;)
Zobacz załącznik 905520
A ja udaję Sphinxa

Byłam odebrać dowód.
Podałam dane do umowy i Pani ma ją sklecić w tym tygodniu.. mogłaby jutro zadzwonić że skleciła:p ale znając życie...
Przez to wszystko nie byłam w OPSie.
Trochę szkoda że nie dziś ta umowa i klucze...
Ale głowę podnosi , silny chłopak [emoji7]

Moja Ulka ma już lekarza.
Byłam ją dziś zapisać do przychodni. Uff.
11 września idę z nią na kontrolną wizyte a 6 listopada szczepienie.
Mam pytanie.
Proponowali mi szczepionki skojarzone. Odmówiłam bo uważam że to syf.
ALE
Jest możliwość wykupienia szczepionki na grypę jelitówke , doustną.
3 dawki po 220 zł.
Miała któraś styczność ?
@wiciowamama 11 września, to potrafisz cofać się w czasie? [emoji12][emoji12][emoji12][emoji23] Hihihi
My idziemy w przyszłym tygodniu na 1 wizytę bo dziś byłam ją zapisać do pediatry to w tym tygodniu jej nie ma, jest zastępstwo.

reklama
Do góry