reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mg i Fe nie mozna razem, ale to pewnie wiesz.

Niestety ja mam mega gazy od samego cc. Mialam Was pytac o to, ale sie wstydzilam. Myslalam, ze.to moze od antybiotyku -biore probiotyk, ale poprawa jest mala lub wcale :(.
Ja.wszedzie czytam, ze.po cc cwiczyc mozna zaczac po 3 m-cach. Chce tez sprawdzic rozstep miesnia prostego. Mysle za to o zakupie steppera skretnego- ktoras dziewczyna z forum miala i chwalila (@Mama7 -to Ty?)
Poki co staram sie cwiczyc miesnie Kegla i wciagac brzuch.

Nie, nie ja.. ha z chodakowską cwicze.. edytuj.. ćwiczyłam przed...

Ostatnia edycja:
reklama
Nieeee No przed ciaza :)
Ja dopiero od czwartku nie płacze przy chodzeniu a co dopiero ćwiczenia :p
Tak myslalam, bo inaczej myslalabym, ze jakas kosmitka jestes ;)
Ja cwiczylam skalpel i inne z Chodakowska- efekty byly, ale bolaly mnie mocno kolana i przerzucilam sie na Kasie Bigos core stability- swietne na slaby brzuch i plecy - wzmacnia miesnie glebokie.

Matka ma za..ste legginsy ;)
20181008_140541.jpg

A ja udaję Sphinxa

Byłam odebrać dowód.
Podałam dane do umowy i Pani ma ją sklecić w tym tygodniu.. mogłaby jutro zadzwonić że skleciła:p ale znając życie...
Przez to wszystko nie byłam w OPSie.
Trochę szkoda że nie dziś ta umowa i klucze...

Załączniki

• 20181008_140541.jpg
    20181008_140541.jpg
    586,6 KB · Wyświetleń: 346
Zobacz załącznik 905520
A ja udaję Sphinxa

Byłam odebrać dowód.
Podałam dane do umowy i Pani ma ją sklecić w tym tygodniu.. mogłaby jutro zadzwonić że skleciła:p ale znając życie...
Udawanie Sphinxa wychodzi mu perfekcyjnie [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Zobacz załącznik 905520
A ja udaję Sphinxa

Byłam odebrać dowód.
Ale ładne trzyma główkę!!! Mój nie lubi na brzuszku ale i tak go codziennie daje Hehe choć na chwilę

reklama
Do góry