reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Kurde chyba jestem przeziębiona :(
Mam nadzieje, że szybko minie bo tak to jestem taka rozbita na maxa :( do tego kaszel, mogę spokojnie się wykaszleć w końcu ( ale za mocno chyba kaszle bo aż mnie brzuch w środku boli)
Ja to zawsze coś, jak nie urok to sraczka...

Seremida dzięki za wyjaśnienie ;) kinder taka pogoda, mnie gardło boli od kilku dni :/ nie wiadomo jak się ubrać. Pogodę oglądałam właśnie to po 20 parę stopni ma być. Więc kurde nie wiem polarowy kpajac chyba odpada....

No właśnie najgorzej.. niby pogoda ładna i ciepło a wiatr jednak chłodny.. ja byłam narazie tylko na dwóch spacerach i tez nie wiem jak ubierać. Ma bluzę cieplejsza i kocyk ale z kolei nie wiem czy nie za lekko, z drugiej strony on się poci wiec tez bez sensu bym go grubo ubierała..

Bo szew rozpuszcza się tylko tą częścią, którą jest w ciele i ma kontakt z tkanką :) to, co na zewnątrz się nie rozpuści. Pętelka się rozpuszcza w ciele, a reszta szwu odpada :)Można Delicol przed każdym karmieniem. Jest to enzym pomagający trawić mleko. Floractin z kolei to bakterie probiotyczne, więc te dwa specyfiki nie powinny na siebie oddziaływać. Ja podawałam tak.Może coś zostawili? Aż dziwne. Musisz koniecznie to pokazać, żeby później nie było jakiegoś grubszego problemu z tym.
Ale Delicol do mleka???? Ja dałam mu na do butelki i do każdego posiłki???

reklama
Do góry